Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στον Πόρο: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της κόρης του πιλότου! (photo-video)

«Δεν σου άξιζε πατέρα μου»

21 Αυγούστου 2019 08:13
Τραγωδία στον Πόρο: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της κόρης του πιλότου! (photo-video)

«Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της κόρης του άτυχου πιλότου, που έχασε εχθές τη ζωή του όταν το ελικόπτερο με το οποίο μετέφερε δύο Ρώσους επιβάτες κατέπεσε λίγο μετά την απογείωσή του από τον Πόρο.

Ο Νίκος Καρυστινός, που έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα, υπεραγαπούσε τα τρία του παιδιά, σύμφωνα με τα κοντινά του πρόσωπα. Με αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Facebook έδειχνε πόσο σημαντικό ήταν γι' αυτόν να ανήκει σε μια οικογένεια που τον αγαπά και τον στηρίζει.

Με ανάρτηση που έκανε σήμερα στην δική της σελίδα, μερικές ώρες μετά τον τραγικό χαμό του πατέρα της, η κόρη του Νίκου Καρυστινού, εκφράζει την θλίψη της για την τεράστια απώλεια του πατέρα της. Θρίλερ με την πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο: Οι πρώτες εκτιμήσεις! Πως κατέπεσε; (photos-video)

Το ποστ, που συνοδεύεται από φωτογραφία του πατέρα της, αναφέρει: «Σήμερα ξημερώνει η πιο εφιαλτική μέρα της ζωής μου... Μπαμπά μου εσύ που ήσουν το στήριγμα μου πάντα αποφάσισες να πετάξεις ψηλά… Δεν σου άξιζε πατέρα μου τόσο σύντομο τέλος.. Θα σ αγαπάω και θα είμαι υπερήφανη πάντα που ήσουν πατέρας μου.. Η πιο τυχερή κόρη στο κόσμο… Λυπάμαι τόσο μπαμπάκα μου.. Καλό σου ταξίδι…».

Τραγωδία στον Πόρο: Η προφητική ανάρτηση του πιλότου! (photo)

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η τραγωδία στον Πόρο με την πτώση ελικοπτέρου που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους. Ωστόσο, ανατριχίλα προκαλεί η προφητική ανάρτηση του πιλότου. Τραγωδία στον Πόρο: Ανατριχιαστικό βίντεο από την πτώση του ελικοπτέρου!

Πρόκειται για δύο ρωσικής καταγωγής άνδρες οι οποίοι είχαν ναυλώσει το ελικόπτερο με προορισμό το αεροδρόμιο της Αθήνας, «Ελ. Βενιζέλος». Πιλότος στο μοιραίο ελικόπτερο ήταν ο Νίκος Καρυστινός.

Δυστυχώς, από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το ελικόπτερο μπλέχτηκε στα εναέρια καλώδια της ΔΕΗ που ηλεκτροδοτούν τον Πόρο και κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ του νησιού και του Γαλατά. Και οι τρεις επιβαίνοντες, που ανασύρθηκαν από άνδρες των ΟΥΚ το απόγευμα της Τρίτης, βρήκαν τραγικό θάνατο.

Ο άτυχος πιλότος είχε τελειώσει τη σχολή Ικάρων και διέθετε μεγάλη εμπειρία με πολλές ώρες πτήσεις σε αεροπλάνα αλλά και ελικόπτερα παντός τύπου. Ηταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Με καταγωγή από την Αθήνα, ο Ν. Καρυστινός είχε ζήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα στη Σαντορίνη.

Το ανατριχιαστικό είναι πως στις 10 Ιουλίου είχε κάνει μία ανάρτηση που πλέον μπορεί να χαρακτηριστεί ως «προφητική», δυστυχώς. «Χαλάς την υγεία σου για μια δουλειά που σε περίπτωση θανάτου σου, θα'βρισκε αντικαταστάτη σε μια εβδομάδα. Πρόσεχε τον εαυτό σου, γιατί κανείς άλλος δε θα το κάνει» έγραφε ο άτυχος πιλότος.

Τραγωδία στον Πόρο: Γροθιά στο στομάχι οι φωτογραφίες από την ανάσυρση των θυμάτων του ελικοπτέρου!

Εξελίξεις με την τραγωδία στον Πόρο! Γροθιά στο στομάχι οι φωτογραφίες από την ανάσυρση των θυμάτων του ελικοπτέρου!

Ντοκουμέντο από την ανάσυρση των σορών των επιβαινόντων στο μοιραίο ελικόπτερο που κατέπεσε στις 15:50 στη θαλάσσια περιοχή του διαύλου Πόρου-Γαλατά.

Από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, ανασύρθηκαν τρεις σοροί ανδρών, δύο ρωσικής υπηκοότητας και μία ελληνικής, των επιβαινόντων του ελικοπτέρου.

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν άλλου αγνοουμένου.
Πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, αναφέρουν ότι το ελικόπτερο είχε υποβάλει σχέδιο πτήσης από το Κρανίδι με ενδιάμεση στάση στο Γαλατά, προκειμένου να παραλάβει ένα άτομο και τελικό προορισμό το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Κατά πάσα πιθανότητα το ελικόπτερο ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ και αφού έκανε μία περιστροφή έπεσε στη θάλασσα. Στις έρευνες συμμετέχουν έξι πλωτά του Λιμενικού, έξι ιδιωτικά σκάφη, τρεις λάντζες, δύτες της Ομάδας Υποβρυχίων Αποστολών και ελικόπτερο Super Puma.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share