Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Τραγωδία στον Πόρο: Τα δραματικά λεπτά πριν την πτώση!

Συγκλονιστικές εξελίξεις...

20 Αυγούστου 2019 16:56
Τραγωδία στον Πόρο: Τα δραματικά λεπτά πριν την πτώση!

Δεν είναι πολύ ώρα από τη στιγμή που έπεσε το ελικόπτερο στον Πόρο και συνεχώς έρχονται νέες πληροφορίες. Να σας θυμίσουμε ότι δεν έχουμε επιζώντες.

Αυτόπτης μάρτυρας βρέθηκε στο σημείο και δίνει πληροφορίες

"Όλα έγιναν ακαριαία μέσα σε δευτερόλεπτα». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στην ΕΡΤ την πτώση ελικοπτέρου που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη θαλάσσια περιοχή Πόρου και Γαλατά.

«Εκείνη την ώρα ήμουν σε απόσταση περίπου 700 μέτρα από το ελικόπτερο. Εκείνο έκανε μια περιστροφή γύρω από τον εαυτό του, γύρω στα 50 μέτρα πάνω από το έδαφος. Αμέσως μετά την περιστροφή υπήρξε έκρηξη και έπεσε μέσα στη θάλασσα», συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας. Ακόμη πρόσθεσε πως το σημείο του συμβάντος «βρίσκεται πολύ κοντά στο Λιμάνι και για τον λόγο αυτό έσπευσε άμεσα σε αυτό το Λιμενικό».

Βυθίστηκε στο πένθος το Star Κεντρικής Ελλάδας! Πέθανε ο...

Βαρύ πένθος στο Star Κεντρικής Ελλάδας! Πέθανε ο ...

Το Star αποχαιρετά τον συνεργάτη του και μαζί με το κανάλι και όλοι όσοι βρέθηκαν στο πλάι του σε κάποιο ρεπορτάζ ή κάλυψη εκδήλωσης.

Απεβίωσε ο Σπύρος Παναγιώτου και άφησε πίσω του τη δημοσιογραφική του οικογένεια που απέκτησε τα τελευταία 14 χρόνια με τον ακέραιο χαρακτήρα του. Τραγωδία: «Βουτιά» θανάτου από 15 μέτρα για 50χρονο άνδρα!

Μόλις στα 52 του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή, αφού τον «πρόδωσε» η καρδιά του, σήμερα (20/8) το πρωί.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ: Πέθανε διάσημος ηθοποιός! (photos-video)

Σοκ: Πέθανε άνδρας σε κατάδυση στη Ρόδο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share