Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απίστευτη υπόθεση: Κούριερ κατήγγειλε ότι τον λήστεψαν δύο φορές, ενώ...!

Τι συνέβη;

20 Αυγούστου 2019 12:04
Απίστευτη υπόθεση: Κούριερ κατήγγειλε ότι τον λήστεψαν δύο φορές, ενώ...!

Υπάλληλος κούριερ στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε δύο φόρες ότι τον λήστεψαν, αλλά τελικά αμφότερες τις ληστείες τις είχε διαπράξει ο ίδιος. Δομοκός: «Πλανόδιοι πωλητές» χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο

Ο 29χρονος ο οποίος εργαζόταν ως διανομέας σε εταιρεία ταχυμεταφορών, σύμφωνα με την αστυνομία, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης τον Μάιο του 2017 και τον Ιανουάριο του 2019 και δήλωσε ότι άγνωστοι δράστες, χρησιμοποιώντας σωματική βία και απειλές, του αφαίρεσαν χρηματικά ποσά. Τα χρήματα, σύμφωνα με τον υπάλληλο της εταιρείας, προερχόταν από ημερήσιες εισπράξεις και αντικαταβολές παραδιδόμενων δεμάτων της εταιρείας. Στην πραγματικότητα όμως τα χρήματα τα είχε αφαιρέσει ο ίδιος.

Σε βάρος του 29χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και της υπεξαίρεσης, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τρόμος στην Αγία Παρασκευή: 19χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με 4 ληστές μέσα στο σπίτι του!

Ένας 19χρονος στην Αγία Παρασκευή έζησε τον απόλυτο τρόμο όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με 4 ληστές μέσα στο ίδιο του το σπίτι! Οι δράστες δεν δίστασαν να τον απειλήσουν!

Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, ξήλωσαν τον συναγερμό του σπιτιού, παραβίασαν ένα παράθυρο και κατάφεραν να βρεθούν μέσα.

Εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνος στο σπίτι ο 19χρονος γιος της οικογένειας, αφού οι γονείς του έλειπαν σε διακοπές. Όπως περιέγραψε ο ίδιος ο φοιτητής, οι δράστες βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά του, χωρίς να έχουν καλύψει τα πρόσωπά τους και άρχισαν να τον απειλούν ότι θα τον χτυπούσαν, ζητώντας επίμονα χρήματα και χρυσαφικά. Ο νεαρός προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του, ενώ μέλη της συμμορίας άρχισαν να ψάχνουν κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Οικογενειακή τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Bρέθηκε κρεμασμένη στο κελί της η 35χρονη πατροκτόνος!

Λίγο αργότερα, ανακάλυψαν τα κοσμήματα της οικογένειας και αφού τα αρπάξαν εξαφανίστηκαν.

Δομοκός: «Πλανόδιοι πωλητές» χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο

Έναν εφιάλτη έζησε ηλικιωμένος στον Δομοκό, όταν άγνωστοι με την πρόφαση ότι πωλούσαν λευκά είδη και άλλα προϊόντα, ξαφνικά τον ακινητοποίησαν και άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα για να τους δώσει χρήματα. Ληστεία αλά Casa de Papel: Άρπαξαν 2,2 εκατ. ευρώ!

Ούτε στα χειρότερα όνειρά του μπορούσε να φανταστεί τι τον περίμενε ένας ηλικιωμένος, την ώρα που έκανε εργασίες στην αυλή του σπιτιού του στην κοινότητα Μαντασιά του Δομοκού το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν είδε ξαφνικά να τον πλησιάζουν δυο άνδρες και μία γυναίκα.

Οι άγνωστοι βρέθηκαν κοντά στον ανυποψίαστο 78χρονο με την πρόφαση ότι πωλούσαν λευκά είδη και άλλα προϊόντα, αλλά ξαφνικά τον ακινητοποίησαν και άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ ταυτόχρονα τον έβριζαν και τον απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν αν δεν τους έδινε χρήματα!

Οι κακοποιοί άρπαξαν περίπου 400 ευρώ από τις τσέπες του άτυχου ηλικιωμένου που έχασε τις αισθήσεις του και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Όταν ο 78χρονος συνήλθε, ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις, αλλά ήδη οι δράστες βρίσκονταν πολύ μακριά και απλώς σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων για ληστεία και απλή σωματική βλάβη.

Οι μεγαλύτεροι φαν του Casa de papel: Λήστεψαν 750 κιλά χρυσό!

Μία ομάδα ενόπλων, λήστεψε χρυσό και άλλα πολύτιμα μέταλλα αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων την Πέμπτη από τερματικό σταθμό χειρισμού φορτίου του αεροδρομίου του Σάο Πάολο και πήραν δύο ομήρους, γνωστοποίησε η βραζιλιάνικη αστυνομία.

Αρκετοί από τους ένοπλους πήγαν στο αεροδρόμιο Γκουαρούλιος με μαύρο φορτηγάκι η εμφάνιση του οποίου ήταν παρόμοια με εκείνη οχημάτων της ομοσπονδιακής αστυνομίας, αποκαλύπτουν πλάνα από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που είδαν δημοσιογράφοι του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.

Από το αυτοκίνητο κατέβηκαν τέσσερις άνδρες με τα πρόσωπα καλυμμένα, τουλάχιστον ένας από τους οποίους κράταγε τουφέκι. Ανάγκασαν υπαλλήλους του αεροδρομίου να γεμίσουν την καρότσα του αυτοκινήτου με φορτίο. Να σας θυμίσουμε: Απέδρασε και λήστεψε ηλικιωμένη μετά από λίγες ώρες!

Σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας, οι ληστές έφυγαν με περίπου 750 κιλά χρυσό και άλλα πολύτιμα μέταλλα και πήραν δύο εργαζόμενους ομήρους, ενώ διαφεύγουν της σύλληψης.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου διαβεβαίωσε ότι δεν τραυματίστηκε κανείς στην ένοπλη ληστεία. Δεν έκανε κανένα σχόλιο για τους ομήρους.

Το αεροδρόμιο Γκουαρούλιος διαχειρίζεται η GRU Airport, μια κοινοπραξία στην οποία συμμετέχουν η Invepar, η Airports Company South Africa και η Infraero, η βραζιλιάνικη δημόσια επιχείρηση διαχείρισης αερολιμένων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share