Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρόμος στην Αταλάντη: Ληστής τραυμάτισε υπάλληλο με φαλτσέτα!

Είχε και όπλο μαζί του ο ληστής!

20 Αυγούστου 2019 08:26
Τρόμος στην Αταλάντη: Ληστής τραυμάτισε υπάλληλο με φαλτσέτα!

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας υπάλληλος εταιρείας κούριερ στην Αταλάντη όταν ληστής τον απείλησε και τραυμάτισε με φαλτσέτα! Είχε και όπλο μαζί του ο ληστής!

Ο ληστής μπούκαρε ξαφνικά, λίγο πριν τις 6:00' το απόγευμα, στο γραφείο την ώρα που η υπάλληλος της εταιρείας ήταν μόνη της. Να σας θυμίσουμε: Τραγωδία στην Αταλάντη: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό!

Ο δράστης, που μιλούσε πολύ καλά Ελληνικά, φορούσε γυαλιά ηλίου, καπέλο και γάντια μιας χρήσεως στα χέρια.

Αρχικά την απείλησε με ένα όπλο που κρατούσε, ζητώντας τα χρήματα που ήταν στο ταμείο.

Η υπάλληλος, αν και τρομοκρατημένη, προσπάθησε να τον αποτρέψεικαι τότε ο ληστής, που πήρε έναν χαρτοκόπτη/φαλτσέτα που υπήρχε στο γραφείο και την τραυμάτισε στο πόδι.

Στη συνέχεια άρπαξε όσα χρήματα ήταν στο ταμείο, πληροφορίες κάνουν λόγο από 7.000 έως 9.000 ευρώ, και έφυγε τρέχοντας.

Η αστυνομία που ενημερώθηκε από την υπάλληλο η οποία είναι σοκαρισμένη και ελαφρά τραυματισμένη έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον θρασύτατο ληστή.

Σοκ στα Τρίκαλα: Ληστής προσπάθησε να βιάσει 86χρονη!

Σοκ και φρίκη προκαλεί η απόπειρα 27χρονου ληστή που είχε εισβάλει στο σπίτι 86χρονης στα Τρίκαλα να βιάσει το θύμα του. Τρόμος: Συνελήφθη στην Κέρκυρα άνδρας που βίασε 14χρονη τουρίστρια! (Video)

Η αποτρόπαια εισβολή έγινε το βράδυ της Παρασκευής στα Τρίκαλα και οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Πρόκειται για έναν 27χρονο και έναν 29χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της απόπειρας βιασμού (για τον 27χρονο).

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες εισήλθαν σε οικία 86χρονης και ερεύνησαν τους χώρους αυτής, χωρίς όμως να αφαιρέσουν κάτι.

Στη συνέχεια, ο 27χρονος, με τη χρήση βίας, αποπειράθηκε να βιάσει το θύμα της ληστείας, ενώ o 29χρονος ανέμενε έξω από το σπίτι. Κατά την αποχώρησή του ο 27χρονος αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ρολόι χειρός και μικρό χρηματικό ποσό.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν άμεσα στο σημείο, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του 27χρονου, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Αδίστακτος ληστής δεν φοβάται να δείξει το πρόσωπο του! - Καρέ- καρέ οι κινήσεις του!

Αδίστακτος ληστής δεν φοβάται να δείξει το πρόσωπο του! - Καρέ- καρέ οι κινήσεις του!

Είναι η στιγμή που ο 39χρονος εισβάλει στον εσωτερικό χώρο της καντίνας και με την απειλή μαχαιριού ζητάει από την 21χρονη υπάλληλο τα χρήματα που υπάρχουν στο ταμείο. Όλες του οι κινήσεις έχουν καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Με περίσσια άνεση ο 39χρονος πηγαίνει κατευθείαν στο ταμείο, το ανοίγει και παίρνει το ποσό των 300 ευρώ καθώς και το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας.Η καντίνα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου διέθετε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ήταν ευδιάκριτα,καθώς ο δράστης δεν είχε προστατευμένο το πρόσωπο του.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν στην περιοχή του Δήμου Φαιστού. Στην κατοχή του δεν βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ που είχε καταφέρει να αρπάξει με την απειλή μαχαιριού από τη νεαρή υπάλληλο της καντίνας, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας που επίσης είχε πάρει.

Ο ιδιοκτήτης της καντίνας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σοκ στο Ηράκλειο: Μαχαίρωσε τον σύζυγο της!

Αιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σ ένα ζευγάρι σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στην περιοχή του Μασταμπά στο Ηράκλειο. Να σας θυμίσουμε ότι προφυλακίστηκε η 44χρονη για τον θάνατο του συντρόφου της με ψαλίδι!

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, μία γυναίκα τραυμάτισε το σύζυγο της με μαχαίρι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ,το οποίο παρέλαβε τον τραυματία ενώ η σύζυγος συνελήφθη από τους αστυνομικούς.Η γυναίκα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το πρόκειται για ατύχημα.

Ο άνδρας νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου εκτός κινδύνου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share