Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Κρήτη: Γυναίκα "πήγε" να πνίγει και την έσωσε ναυαγοσώστης! (Video)

Απίστευτο..

19 Αυγούστου 2019 19:59
Σοκ στην Κρήτη: Γυναίκα

Χάρις στην άμεση επέμβαση ενός ναυαγοσώστη απετράπη την τελευταία στιγμή το απόγευμα της Δευτέρας μία απόπειρα αυτοκτονίας σε παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Μία 50χρονη Νορβηγίδα, λίγο πριν τις 17.00, κολύμπησε μέχρι ενός σημείου στη θάλασσα και στη συνέχεια έβαλε το κεφάλι της μέσα στο νερό με στόχο να το κρατήσει όσο χρειαστεί για θέσει τέλος στην ζωή της. Τραγωδία στην Εύβοια: Αυτοκτόνησε 57χρονος πατέρας δύο παιδιών!

Ο ναυαγοσώστης μόλις αντιλήφθηκε την λουόμενη, έσπευσε και έσωσε την τελευταία στιγμή την παρ’ ολίγον αυτόχειρα, που ήταν σε κατάσταση μέθης.

Μάλιστα αφού έβγαλε την τουρίστρια στην παραλία, σώα και αβλαβή εκείνη αντί να ευχαριστήσει το “φύλακα άγγελό” της, σήκωσε με τις βρισιές της την παραλία στον πόδι , λέγοντας παράλληλα στον έκπληκτο ναυαγοσώστη”θέλω να πεθάνω, δεν έπρεπε να με σώσετε… Δεν με αγαπάει κανείς”.

Οι έντονες διαμαρτυρίες της Νορβηγίδας σταμάτησαν, μόνο όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκε, μετέφερε την 50χρονη στο Νοσοκομείο Χανίων.

Λίγο αργότερα εξάλλου, σε παραλία στα Άπτερα, ένας άλλος ναυαγοσώστης, γλύτωσε μια 37χρονη γυναίκα από πνιγμό.

Το περιστατικό μάλιστα συνέβη, περίπου 10 λεπτά μετά τη λήξη της βάρδιας του ναυαγοσώστη, ο οποίος, αν και είχε φύγειο ειδοποιήθηκε από τους λουόμενους, και επέστρεψε.

Τελικά βούτηξε και έβγαλε σε καλή κατάσταση στην παραλία την γυναίκα, που μετά το αρχικό σοκ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων, αφού είχε πιεί αρκετό νερό.

Τραγωδία στην Καλαμάτα: 25χρονη έπεσε από το μπαλκόνι πολυκατοικίας!

Τραγωδία στην Καλαμάτα με γυναίκα που έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε στα 25 της!

Μία νεαρή κοπέλα, περίπου 25 ετών, βρέθηκε το μεσημέρι νεκρή – από πρόσωπο του στενού της οικογενειακού περιβάλλοντος – μετά από πτώση από μεγάλο ύψος στην οδό Ηρώων στην Καλαμάτα.


Η νεαρή φαίνεται πως, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της και σκοτώθηκε.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις 15:15 το μεσημέρι στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, με πολλαπλά κατάγματα, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ αυτήν την ώρα στο σπίτι της βρίσκεται κλιμάκιο της Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας για να διερευνήσει τα ακριβή αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού, δηλαδή αν πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία.

Σοκ: 46χρονος μαχαίρωσε τη μητριά του!

Σε ψυχιατρική εξέταση θα υποβληθεί, με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, ένας 46χρονος ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον της 49χρονης μητριάς του και τραυμάτισε, καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές. Σοκ! 17χρονος μαχαίρωσε στην καρδιά συνομήλικό του για ένα σχόλιο στο Facebook! (photos)

Το αιματηρό επεισόδιο, τα αίτια του οποίου παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής, συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στο Προάστιο Κοζάνης και αμέσως η άτυχη γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για καλή της τύχη, τα τραύματα που υπέστη στο λαιμό και το κεφάλι δεν ήταν βαθιά και αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στο σπίτι της οικογένειας έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Εορδαίας που συνέλαβαν τον 46χρονο δράστη, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει γιατί επιτέθηκε στη μητριά του. Ο εισαγγελέας, πάντως, του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων και, ανάλογα με το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης, ενδέχεται να διατάξει τον εγκλεισμό του σε κλινική.

Θρίλερ στο Ρέθυμνο! Μαχαιρωμένος μπήκε στο νοσοκομείο και...

Θρίλερ τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Ρέθυμνο με έναν 44χρονο Αλβανό να μπαίνει αιμόφυρτος στο νοσοκομείο και να ζητά βοήθεια από γιατρούς και νοσηλευτές. Σοκ: 14χρονος μαχαίρωσε τον φίλο του με 27 φορές!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε προηγηθεί θερμό επεισόδιο, σε καφέ, κοντά στο νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου ο αλλοδαπός διαπληκτίστηκε, με άγνωστα άτομα, ένα από τα οποία τον μαχαίρωσε στην αριστερή ωμοπλάτη.

Ο αλλοδαπός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει επαρκείς λεπτομέρειες για το περιστατικό.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share