Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κρήτη: Άντρας παρασύρθηκε από βαν στην εθνική οδός!

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο...

19 Αυγούστου 2019 16:14
Κρήτη: Άντρας παρασύρθηκε από βαν στην εθνική οδός!

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο της Κρήτης ένας νεαρός άνδρας, Πακιστανικής καταγωγής όπως λένε οι πληροφορίες, ο οποίος νωρίτερα παρασύρθηκε από διερχόμενο βαν στην Εθνική Οδό, λίγο πριν την γέφυρα της Παπαναστασίου. Ισχυρή φωτιά μαίνεται στην Κρήτη!

Σύμφωνα με τον Διοικητή των δύο νοσοκομείων στο Hράκλειο, Γιάννη Τασσόπουλο, ο αλλοδαπός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση και βρίσκεται διασωληνωμένος στον αξονικό τομογράφο.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Σοκ στην Κρήτη: Εκατοντάδες νεκρά ψάρια στο Φράγμα Αποσελέμη!

Σοκ και τρόμο προκαλούν οι εικόνες από τα εκατοντάδες νεκρά ψάρια στο Φράγμα Αποσελέμη της Κρήτης! Τι προκάλεσε όμως τον θάνατο τόσων ψαριών;

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Φώτη Καζάση, ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση ότι βρέθηκαν νεκρά ψάρια, έχει ζητηθεί από τις υπηρεσίες να πάρουν δείγμα νερού.

Ένα σημαντικό ερώτημα είναι «γιατί ψοφάνε τα ψάρια μέσα στο φράγμα;» Συμβαίνει κάτι το ανησυχητικό ή όντως έχουν πέσει λύματα μέσα στο Φράγμα, όπως καταγγέλλεται; Φρίκη στο Ξυλόκαστρο! Νεκρά ψάρια γέμισε η θάλασσα!

Η παρουσία νεκρών ψαριών στο Φράγμα αποτελεί θέμα συζήτησης στην περιοχή τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με το ekriti.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share