Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο!

Στο σημείο βρίσκεται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ!

19 Αυγούστου 2019 15:26
Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο!

Στην Θεσσαλονίκη σημειώθηκε μια σύγκρουση τρένου με αυτοκινήτου στην διάβαση Γαλλικού!

Στο σημείο αυτή τη στιγμή επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων που επέβαιναν στο αγροτικό αυτοκίνητο. Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο!

Στο σημείο επίσης βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Βλάβη στο τρένο Αθήνα - Θεσσαλονίκη: Ακινητοποιήθηκε για μιάμιση ώρα στις Αφίδνες!

Αναστάτωση προκλήθηκε σε επιβάτες τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα Θεσσαλονίκη μετά από βλάβη που παρουσίασε στην περιοχή των Αφιδνών (Κιούρκα). Χάος σε σταθμό τρένου στο Λονδίνο: Ξάπλωσε να κοιμηθεί στις ράγες και κάηκε!

Ήταν 10:00 η ώρα το πρωί όταν μετά από αστοχίας έλξης στης ηλεκτράμαξας ακινητοποιήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα στο σημείο γεγονός το οποίο ταλαιπώρησε τους επιβάτες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στο σημείο έφτασε εφεδρική μηχανή η οποία ξεκίνησε από το αμαξοστάσιο του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Λίγα λεπτά πριν τις 12 το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζήτησε συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε από την καθυστέρηση και σημείωσε πως οι επιβάτες μπορούν να αποζημιωθούν με ταξιδιωτικό κουπόνι στο 100% της αξίας του εισιτηρίου τους – έναντι του 25% που προβλέπεται – φτάνει να απευθυνθούν σε οποιονδήποτε σταθμό του δικτύου μέχρι και τις 18 Αυγούστου.

Φριχτός θάνατος: Γλίστρησε στην αποβάθρα του μετρό και τον «αποκεφάλισε» το τρένο!

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας άντρας στο μετρό της Νέας Υόρκης, όταν γλίστρησε στην αποβάθρα και το τρένο που ερχόταν τον χτύπησε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας ήταν μεθυσμένος και περπατούσε με έναν φίλο του, όταν παραπάτησε και έπεσε με το κεφάλι του ουσιαστικά να «εξέχει» στο κενό. Εκείνη την ώρα όμως ερχόταν ο συρμός με μεγάλη ταχύτητα και ουσιαστικά τον αποκεφάλισε, όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Το θύμα, ο θάνατος του οποίου ήταν ακαριαίος, δεν έχει αναγνωρισθεί ακόμα, ενώ το περιστατικό συνέβη στον σταθμό «Grand Ave.-Newtown» στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.

Σοκαριστικό περιστατικό στην Ινδία: Tραίνο παρέσυρε τρείς έφηβους ενώ τραβούσαν selfie!

Οι τρεις έφηβοι σκοτώθηκαν αφού χτυπήθηκαν από τραίνο την ώρα που τραβούσαν selfies πάνω σε σιδηροδρομικές γραμμές στην Ινδία.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην Πανιπάτ στο κρατίδιο Χαριάνα ενώ ένας τέταρτος νεαρός κατάφερε να γλιτώσει πηδώντας μακριά από τις ράγες.

«Τα θύματα ήταν απασχολημένα με το να τραβούν selfies. Όταν είδαν ένα τραίνο να πλησιάζει πήδηξαν στις διπλανές σιδηροδρομικές ράγες χωρίς να προσέξουν ότι ένα άλλο τραίνο πλησίαζε και εκεί», εξήγησε ο εκπρόσωπος. «Ένας εξ αυτών κατάφερε να πηδήξει στην άλλη πλευρά και σώθηκε».

Συναγερμός! Εκτροχιάστηκε τρένο - Ανησυχία για χημικές ουσίες

Συναγερμός σήμανε στην επαρχία της Αλμπέρτας στον Καναδά, έπειτα από τον εκτροχιασμό τρένου, καθώς δόθηκε εντολή για εκκένωση της περιοχής. Δύο οι τραυματίες από την σύγκρουση τρένου με φορτηγό στο Αμύνταιο!

Μετά τον εκτροχιασμό της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας, οι αρχές έδωσαν εντολή στους κατοίκους της περιοχής να απομακρυνθούν, καθώς υπήρχε ανησυχία ότι θα μπορούσαν να εκτεθούν σε χημικές ουσίες. Παράλληλα, έκλεισε τμήμα μιας εθνικής οδού. Από το συμβάν δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Ο εκτροχιασμός του τρένου προκάλεσε ζημιές κατά μήκος των σιδηροτροχιών και κίνδυνο έκθεσης σε χημικές ουσίες, ανακοίνωσε η υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων στην Αλμπέρτα. Στους κατοίκους της περιοχής, σε ακτίνα 7 χιλιομέτρων από το σημείο του ατυχήματος.

Σύγκρουση τρένου με ΙΧ στο Κιλκίς: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μια γυναίκα!

Σύγκρουση τρένου με ΙΧ σημειώθηκε σήμερα στο Κιλκίς, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο τραυματίες. Ενώ πριν από λίγες ημέρες είχαμε δύο τραυματίες από άλλη μια σύγκρουση τρένου με φορτηγό στο Αμύνταιο!

Ειδικότερα, σε σχετική ενημέρωση της Πυροσβεστικής αναφέρονται τα εξής: «Απεγκλωβίστηκαν από δυνάμεις της υπηρεσίας μας μια γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της και ένας άνδρας τραυματίας, συνέπεια σύγκρουσης του ΕΙΧ οχήματός τους με διερχόμενη εμπορική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, στη Τ.Κ. Μυριόφυτου του νομού Κιλκίς».

Στο σημείο επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Καταγγελία βόμβα από ΠΟΕΔΗΝ για τον θάνατο του 19χρονου στη Σάμο!

Φωτιά στην Σύρο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share