Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φυλακές Κασσάνδρας: Απέδρασε κρατούμενος για ανθρωποκτονία!

Η απουσία του διαπιστώθηκε στο προσκλητήριο κρατουμένων!

17 Αυγούστου 2019 18:51
Φυλακές Κασσάνδρας: Απέδρασε κρατούμενος για ανθρωποκτονία!

Ένας κρατούμενος για ανθρωποκτονία απέδρασε από τις φυλακές Κασσάνδρας της Χαλκιδικής! Η απουσία του διαπιστώθηκε στο προσκλητήριο κρατουμένων το απόγευμα της Παρασκευής!

Πρόκειται για έναν 35χρονο Αλβανό ο οποίος κρατείτο στις φυλακές με το καθεστώς του «λογοτιμήτη». Απέδρασε και λήστεψε ηλικιωμένη μετά από λίγες ώρες!

Πρόκειται για ένα ειδικό καθεστώς κρατουμένων, που διαμένουν σε μη φυλασσόμενα οικήματα στην περιοχή των φυλακών και δίνουν απλά το παρών σε προσκλητήριο κρατουμένων που γίνεται κάθε απόγευμα.

Κατά το χθεσινό προσκλητήριο διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος απουσίαζε από το οίκημα του, με τις αρχές να συμπεραίνουν ότι έχει αποδράσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνδρας εξέτιε ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα, μεταξύ αυτών και η ανθρωποκτονία.

Γέννησε το μωρό της εντελώς μόνη της στη φυλακή ζητώντας βοήθεια! Οι φύλακες κοιτούσαν και γελούσανε μαζί της!

Μια ψυχικά άρρωστη γυναίκα, κρατούμενη στη φυλακή της περιφέρειας Broward της Φλώριδας, έμεινε μόνη της στο κελί της για αρκετές ώρες, ενώ είχε ξεκινήσει να γεννάει. Τελικά γέννησε το μωρό της εντελώς μόνη της χωρίς καμία ιατρική βοήθεια.

Τι ακριβώς συνέβη…

Η υπόθεση έχει προκαλέσει την οργή του κόσμου, ενώ οι φυλακές έχουν ανακριθεί για την συμπεριφορά που έδειξαν στη γυναίκα αυτή με όνομα Τάμυ Τζάκσον, 35 ετών. Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, η Τζάκσον συνελήφθη αυτό το έτος για κατοχή κοκαΐνης, ωστόσο αργότερα απελευθερώθηκε.

Συνελήφθη και πάλι αφού δεν παρουσιάστηκε στις προδικαστικές υπηρεσίες. Στις 30 Απριλίου, η Τζάκσον ήταν μόνη στο κελί της, όταν άρχισε να παραπονιέται για συστολές και ζήτησε βοήθεια από τους φύλακες. Οι υπάλληλοι ανταποκρίθηκαν προσπαθώντας να επικοινωνήσουν με το γιατρό υπηρεσίας μέσω τηλεφώνου.

Δεν κατάφεραν να βρουν τον γιατρό για αρκετές ώρες, παρόλο που έπρεπε να είναι σε «ετοιμότητα» για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Τελικά, αποδείχθηκε ότι ο γιατρός δεν εμφανίστηκε ποτέ για να βοηθήσει την Τζάκσον κατά τη διάρκεια του τοκετού, σύμφωνα με τον δικηγόρο της.

Απίστευτη ιστορία: Είμαι 22 χρονών έχω μια σχέση με έναν 30χρόνο: Κάθε μέρα λέει ότι θα χωρίσει για να είμαστε μαζί αλλά ακόμα περιμένω! Τι να κάνω;

Ο γιατρός δεν έφτασε ποτέ

Ήταν περίπου 7.20 π.μ. όταν το προσωπικό της φυλακής κατάφερε να βρει τελικά τον γιατρό. Αντί όμως να σπεύσει στη φυλακή, είπε ότι «θα ελέγξει την Τζάκσον όταν φτάσει», σύμφωνα με επιστολή του δικηγόρου υπεράσπισης της υπόθεσης, Howard Finkelstein. Η Τζάκσον «αιμορραγούσε, αλλά ακόμα …ήταν απομονωμένη στο κελί της». Σε κάθε περίπτωση, θα έπρεπε να έχουν πάει την Jackson στον νοσοκομείο από την αρχή.

Την βρήκαν όταν είχε ήδη γεννήσει μόνη στο κελί της, η Τζάκσον τελικά γέννησε το μωρό της γύρω στις 10 π.μ. Το προσωπικό της φυλακής την βρήκε να κρατάει το μωρό στην αγκαλιά της. Είχαν περάσει έξι κρίσιμες ώρες και 54 λεπτά από τότε που ζήτησε για πρώτη φορά βοήθεια.

Το γεγονός ότι η Τζάκσον έπρεπε να περάσει όλα αυτά εντελώς μόνη, δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο που ξεκίνησε τις αντιδράσεις.

Γυναίκα τράκαρε την 570.000 ευρώ Ferrari της που μόλις είχε αγοράσει έξω από την αντιπροσωπία (photos)

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που μια οδηγός κατέστρεψε μια Ferrari που μόλις είχε πάρει από ένα γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων. Τρομακτικό ατύχημα: Η στιγμή που Ferrari καρφώνεται στις μπαριέρες, στην Ανάβαση Ριτσώνας!

Το βίντεο τραβήχτηκε στην πόλη Γουένλινγκ της Κίνας και δείχνει την οδηγό να επιταχύνει με την αξίας 570.000 ευρώ Ferrari της και να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου.

Πλάνα από την στιγμή που η γυναίκα έχασε τον έλεγχο της Ferrari.

Έπεσε πάνω σε μια BMW και προκάλεσε μεγάλο χάος στον δρόμο.

Και τα δυο αυτοκίνητα είχαν μεγάλες ζημιές.

Η Ferrari ήταν νοικιασμένη και είχε αγοραστεί από το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων 570.000 ευρώ.

Δεν έχει γίνει γνωστό το αν η γυναίκα ήταν ασφαλισμένη και ποιος θα πληρώσει την ζημιά.

Περαστικοί βγάζουν φωτογραφία την Ferrari μετά το ατύχημα.

Η γυναίκα δεν τραυματίστηκε.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share