Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πήλιο: Δεκάχρονος υπέστη ηλεκτροπληξία! (photo)

Άγγιξε γυμνά καλώδια!

17 Αυγούστου 2019 09:55
Πήλιο: Δεκάχρονος υπέστη ηλεκτροπληξία! (photo)

Ένας 10χρονος σώθηκε από θαύμα όταν υπέστη ηλεκτροπληξία στο Μηλίνα Πηλίου! Θρίλερ στην Πάτρα: Στην εντατική 3χρονος μετά από ηλεκτροπληξία! (Video)

Παρολίγον συμβάν να καταλήξει σε τραγωδία στη Μηλίνα Πηλίου, όταν ένα 10χρονο παιδί υπέστη ηλεκτροπληξία, αγγίζοντας εκτεθειμένα καλώδια από κολόνα δημοτικού φωτισμού, στην προβλήτα του χωριού!

Γιατρός που βρισκόταν τυχαία στο σημείο παρενέβη προκειμένου να σώσει το παιδί ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε το μικρό παιδί και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Το παιδί είναι καλά στην υγεία του ενώ έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των παρευρισκομένων για την κατάσταση που βρισκόταν η κολόνα φωτισμού καθώς αποτελεί κίνδυνο, ειδικά για τα παιδιά.

Η πρόσβαση στη κεντρική προβλήτα της Μηλίνας αποκλείστηκε από το Λιμενικό.

Πύργος: Νεκρός από ηλεκτροπληξία ενώ αφισοκολλούσε!

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο – πιθανότατα από ηλεκτροπληξία, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης – άφησε ένας 46χρονος άνδρας, το βράδυ της Δευτέρας, στην περιοχή του Κάμπου. Ηράκλειο: Έλυσε τη σιωπή του ο πατέρας του 16χρονου που πέθανε από ηλεκτροπληξία!

Το άτυχο άνδρα – με καταγωγή από την περιοχή της Ζαχάρως, που ζούσε μόνιμα στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου – εντόπισαν τα μεσάνυχτα οι αστυνομικοί της Μεικτής Περιπολίας στην Ε.Ο Πατρών – Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης Αεροδρομίου Ανδραβίδας.

Ο 46χρονος ήταν πεσμένος στο έδαφος, χωρίς τις αισθήσεις του δίπλα σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κ.Υ Γαστούνης όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την Αστυνομία έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια και η ακριβής ώρα του θανάτου του.

Φρίκη: Τιμώρησε τα τρία παιδιά του με όπλο που κάνει ηλεκτροσόκ!

Πατέρας χρησιμοποίησε όπλο που κάνει ηλεκτροσόκ για να τιμωρήσει τα τρία παιδιά του, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Ιαπωνίας.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο 45χρονος άνδρας παραδέχθηκε πως χρησιμοποίησε όπλο που κάνει ηλεκτροσόκ στις δύο κόρες του, ηλικίας 17 και 13 ετών, και στον 11χρονο γιο του, «επειδή δεν ακολούθησαν τους κανόνες».

Το αγόρι υπέστη ελαφρύ έγκαυμα στο χέρι ενώ τα κορίτσια δεν είχαν ορατά τραύματα.

Οι βουλευτές στην ισχυρή Κάτω Βουλή της Ιαπωνίας ενέκριναν ομόφωνα την Τρίτη σχέδιο για την απαγόρευση της σωματικής τιμωρίας από γονείς προς τα παιδιά τους, ανοίγοντας τον δρόμο για αναθεώρηση της νομοθεσία στην παρούσα Σύνοδο.

Περισσότερες από 50 χώρες, οι περισσότερες στην Ευρώπη, έχουν νόμους που απαγορεύουν τη σωματική τιμωρία των παιδιών στο σπίτι.

Η Ιαπωνία θα γίνει η τρίτη χώρα στην Ασία που θα υιοθετήσει τέτοια απαγόρευση μετά τη Μογγολία, που την εφαρμόζει από το 2016, και το Νεπάλ, από το 2018.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share