Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μπλακ άουτ σε ολόκληρη τη Σκιάθο!

Σημαντική βλάβη στην ηλεκτροδότηση

17 Αυγούστου 2019 09:37
Μπλακ άουτ σε ολόκληρη τη Σκιάθο!

Στο σκοτάδι βυθίστηκε η Σκιάθος το βράδυ της Παρασκευής εξαιτίας μπλακ άουτ. Σκιάθος: Αεροπλάνο πετά "ξυστά" από τα κεφάλια των τουριστών! (Video)

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έχει μείνει η Σκιάθος… Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) υπόσχεται ότι σε «σύντομο χρονικό διάστημα» θα «αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όλες τις περιοχές που επηρεάστηκαν από τη βλάβη» στη Σκιάθο, που προκάλεσε πλήρη διακοπή ρεύματος.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ με αφορμή τη διακοπή ηλεκτροδότησης σε κάποιες περιοχές της Σκιάθου, οι οποίες σημειώθηκαν [σ.σ. χθες] Παρασκευή 16η Αυγούστου 2019» και «περίπου στις 21.40, λόγω βλάβης που προέκυψε σε γραμμή Μέσης Τάσης, διευκρινίζει ότι μετά την άμεση κινητοποίηση των συνεργείων του, περίπου στις 12.00, επανηλεκτροδοτήθηκε η χώρα του νησιού, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όλες τις περιοχές που επηρεάστηκαν από τη βλάβη», αναφέρει ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ την οποία έλαβε το ΑΠΕ-ΜΠΕ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει συγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστεί η ενόχληση τους», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Χθες βράδυ, περί τις 21:40 σημειώθηκε «γενικό blackout», όχι μόνο στη Χώρα αλλά σε ολόκληρο το νησί, καθώς τέθηκε εκτός λειτουργίας γραμμή που συνδέεται με το Πήλιο.

Η πληρότητα των καταλυμάτων στο νησί εκτιμάται ότι φθάνει στο 100%. Υπολογίζεται ότι στη Σκιάθο βρίσκονται πάνω από 45.000 επισκέπτες.

Τραγωδία στην Σκιάθο: Νεκρός ψαροντουφεκάς από ταχύπλοο!

Μια τραγωδία συγκλονίζει την Σκιάθο αφού νεκρός ανασύρθηκε ψαροντουφεκάς, ο οποίος χτυπήθηκε απο ταχύπλοο σκάφος στην περιοχή Τσουγκριά Σκιάθου.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο ίδιος ο χειριστής του ταχύπλοου μετέφερε τον άνδρα στο Λιμάνι της Σκιάθου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Να σας θυμίσουμε: Τραγωδία στην Ικαρία: Νεκρός από πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό!

Ωστόσο ήταν ήδη νεκρός. Ο χειριστής του σκάφους κρατείται και το Λιμενικό τμήμα Σκιάθου πραγματοποιεί τις έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του υποβρύχιου αλιέα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share