Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Ξύπνησαν μνήμες! 12χρονος τραυματίστηκε σε γήπεδο μπάσκετ!

Παραλίγο τραγωδία!

14 Αυγούστου 2019 12:31
Κρήτη: Ξύπνησαν μνήμες!  12χρονος τραυματίστηκε σε γήπεδο μπάσκετ!

Όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα όταν ο ανήλικος και οι φίλοι του, έπαιζαν μπάσκετ στο προαύλιο ενός σχολείου. Τραγωδία στη Χίο: Από τα τέλη της δεκαετίας του '90 η "μοιραία" μπασκέτα! (Video)

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο 12χρονος επιχείρησε να «καρφώσει» στη μπασκέτα κι έπεσε με την πλάτη στο έδαφος.

Η πτώση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο ίδιος να τραυματιστεί στην πλάτη. Αμέσως κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο ανήλικο και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ευτυχώς ο 12χρονος είναι καλά στην υγεία του.

Τραγωδία στη Χίο: Τα σπαρακτικά λόγια των φίλων του 19χρονου (Video)

Συγκλονισμένη παραμένει η Χίος, αλλά και το πανελλήνιο, από την τραγωδία με το θάνατο του 19χρονου Σταύρου, φοιτητή της ΑΣΟΕ στο τμήμα Λογιστικής. Τραγική φιγούρα η μητέρα του 19χρονου που καταπλακώθηκε από μπασκέτα!

Το παλικάρι μαζί με τέσσερις ακόμα φίλους του βρέθηκε από την Παρασκευή στη Χίο για ολιγοήμερες διακοπές. Το δυστύχημα σημειώθηκε στο γήπεδο μπάσκετ της Δασκαλόπετρας κοντά στα μεσάνυχτα της Κυριακής και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το βασικό αίτιο της τραγωδίας ήταν ο πρόχειρος τρόπος με τον οποίο είχαν τοποθετήσει μηχανικοί της Χίου τη μπασκέτα.

Συντετριμμένος ο πατέρας του 19χρονου ζητά να αποδοθούν ευθύνες στους υπευθύνους. «Ήταν η κακιά στιγμή. Δεν έχω να πω τίποτα για το περιστατικό. Να φροντίσει η πολιτεία να βρει τα σφάλματα και να αποδώσει τις ευθύνες εκεί που πρέπει. Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω. Ήταν θέλημα Θεού», σημειώνει μιλώντας στο Οpen.

«Μου τηλεφώνησε το βραδύ της Κυριακής η κόρη μου και μου είπε ότι δεν έχει καλά νέα για τον Σταύρο. Μου είπε ότι έπεσε η μπασκέτα πάνω του και είναι στο νοσοκομείο. Είναι ένα δυνατό χτύπημα της μοίρας. Ο Σταύρος ήταν ένα παιδί με πολύ μεγάλες προοπτικές. Ήταν ευφυής. Ήταν πολύ ταλαντούχος. Ήταν πράος και ήρεμος. Δυστυχώς ήταν πολύ άτυχος. Ούτε που φανταζόμουν ποτέ ότι θα του συνέβαινε κάτι τέτοιο», λέει ο παππούς του άτυχου νέου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Συγκλονισμένοι ωστόσο είναι και οι φίλοι του Σταύρου, με τα μηνύματα για τον νεαρό να έχουν κατακλύσει το Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share