Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βουτιά» θανάτου από βεράντα στην Εύβοια!

Σοκ!

14 Αυγούστου 2019 10:34
«Βουτιά» θανάτου από βεράντα στην Εύβοια!

Τραγικό τέλος βρήκε 64χρονη που έπεσε από τη βεράντα του σπιτιού της στον Κούλουρο Ευβοίας. Βγήκε στο μπαλκόνι για να βρει καλύτερο σήμα για το ίντερνετ και...σκοτώθηκε!

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 09:00, όταν τα κάγκελα της βεράντας υποχώρησαν και η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο κενό από ύψος δύο περίπου μέτρων.

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, πιθανότατα από σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση συνέπεια της πτώσης.

Ειδοποιήθηκε το ΑΤ Λίμνης, αστυνομικοί του οποίου πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο όπου έγινε το δυστύχημα, αποκλείοντας την πιθανότητα τέλεσης εγκληματικής ενέργειας, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή για τα ακριβή αίτια θανάτου της 64χρονης.

Πάτρα: Τουρίστρια έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου!

Πανικός προκλήθηκε σε ξενοδοχειακή μονάδα των Καμινίων στην Πάτρα, όταν Ρωσίδα τουρίστρια έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την γυναίκα παρέλαβε μονάδα του ΕΚΑΒ και φέρεται να είχε τις αισθήσεις της κατά την διακομιδή της.

Στο ξενοδοχείο μετέβη κλιμάκιο της ασφάλειας με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ρίξουν φως στις συνθήκες του ατυχήματος.

Ανήλικος έπεσε από φωταγωγό!

Ένα ανήλικο παιδί έπεσε σήμερα από τον φωταγωγό σε υπόγειο πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Ηλία Ποταμάνιου, στα Ιλίσια. Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεαρή κοπέλα έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας!

Ο ανήλικος απεγκλωβίστηκε ζωντανός από τις πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν διαπιστωθεί οι ακριβείς συνθήκες της πτώσης του.

Για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Ασύλληπτη τραγωδία στην Λάρισα: Μάνα έκανε όπισθεν και σκότωσε το 3χρονο παιδί της!

Απίστευτη τραγωδία αυτό που συνέβη στην Λάρισα.. Μητέρα παρέσυρε με το αυτοκίνητο το 3χρονο παιδί της! Το δυστύχημα σημειώθηκε στις πολυκατοικίες του στρατοπέδου..

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γυναίκα, στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητό της και παρέσυρε το τριών ετών παιδί της το πρωί της Τρίτης.

Τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα 3χρονο παιδί σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή των πολυκατοικιών της 110 Πτέρυγας Μάχης, στη Λάρισα.

Κατά πληροφορίες η γυναίκα είναι μητέρα πέντε παιδιών ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες πέρσι ένα από τα παιδιά είχε πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού τους αλλά είχε σωθεί καθώς η πτώση του είχε ανακοπεί.

Φρίκη στην Λάρισα: 5χρονο κακοποιήθηκε σ@ξουαλικά!

Φρίκη στην Λάρισα με την είδηση για την σεξουαλική κακοποίηση ενός πεντάχρονου παιδιού..

Σοκ έχει προκληθεί στη Λάρισα με την σ3ξουαλική κακοποίηση ενός πεντάχρονου παιδιού!

Το αγόρι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Με ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας ένα αγόρι ηλικίας μόλις πέντε ετών.

Το παιδί που φιλοξενείται με την οικογένειά του στον προσφυγικό καταυλισμό του Κουτσόχερου, μεταφέρθηκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα από οικείο πρόσωπό του που πραγματοποίησε και την καταγγελία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share