Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φωτιά στην Εύβοια: Καίγεται το χωριό Μακρυμάλλη! (video)

Στις φλόγες «παραδόθηκαν» τα πρώτα σπίτια!

13 Αυγούστου 2019 15:16
Φωτιά στην Εύβοια: Καίγεται το χωριό Μακρυμάλλη! (video)

Στις φλόγες παραδόθηκαν τα πρώτα σπίτια του χωριού Μακρυμάλλη στην Εύβοια το οποίο εκκενώθηκε πριν από λίγο. Αγωνία για κατοίκους που έμειναν πίσω.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, αποχωρούν από το σημείο και οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως στο χωριό κόπηκε και το ρεύμα με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι υδροφόρες να ανεφοδιαστούν. Η εκκένωση έγινε με πούλμαν και του στρατού.

Οι φλόγες έχουν ύψος πλέον των 30 μέτρων σύμφωνα με τα όσα μεταδιδει ο ΣΚΑΙ. Ο πυκνός καπνός δεν επιτρέπει στα εναέρια μέσα να παρέμβουν.

Μεγάλη φωτιά στην Εύβοια

Μεγάλη φωτιά στην Εύβοια - Έως την Αττική ο καπνός - Καιγεται πευικοδάσος Νατούρα. Αν χρειστεί θα γίνει προληπτική εκκένωση στα χωριά Σταυρός και Κοντοδεσπότι https://buff.ly/2KGTBat

Posted by SKAI.gr on Tuesday, August 13, 2019

Φωτιά στην Εύβοια: Πως φαίνεται η φωτιά από δορυφόρο!

Μεγάλη σε έκταση πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην Κεντρική Εύβοια, όπως φαίνεται στη δορυφορική εικόνα του meteo.gr.

Λόγω των πολύ ενισχυμένων βοριάδων οι καπνοί από την πυρκαγιά έχουν καλύψει τον ουρανό της Αττικής δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Ακολουθούν εικόνες από τις κάμερες του Αστεροσκοπείου στην Πεντέλη και από την κάμερα του meteo.gr στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Αθήνα 984.

ΚΕΕΛΠΝΟ: Έκτακτες οδηγίες για τον καπνό στην Αττική!

Τη λήψη μέτρων για την αποφυγή εισπνοής καπνού, λόγω της φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Εύβοια, συστήνει το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Συγκεκριμένα:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share