Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θήβα: Μεγάλη φωτιά καίει δάσος!

Άμεσα κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική..

13 Αυγούστου 2019 08:16
Θήβα: Μεγάλη φωτιά καίει δάσος!

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα στη Θήβα. Η φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή Πρόδρομο του δήμου Θηβαίων Βοιωτίας. Μεγάλη φωτιά στην Εύβοια: Η οσμή έφτασε μέχρι την Αθήνα!

Οπως ενημερώνει η πυροσβεστική άμεσα κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 2 Α/Φ και 2 Ε/Π .

Οπως σημείωσε κάτοικος της περιοχής στον ΣΚΑΙ η φωτιά ξεκίνησε από κολόνα της ΔΕΗ και καίει σημείο που βρίσκεται κοντά σε χωριό.

Κάηκαν οι εγκαταστάσεις γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού! (photos)

Τεράστιες ζημιές στα κοντέινερ όπου ήταν αποθηκευμένος ο πομπός και ο υπόλοιπος τεχνικός εξοπλισμός του ραδιοφωνικού σταθμού Love 97.5 προκάλεσε η πυρκαγιά που ξεκίνησε από τους πρόποδες του Υμηττού και έφτασε μέχρι το πάρκο κεραιών. Την είδηση έκανε γνωστή ο ραδιοσταθμός μέσα από τα social media και ο διευθυντής του, Δημήτρης Ψεματίκας.

Σε ανακοίνωσή του ο ραδιοσταθμός επιρρίπτει ευθύνες στο τοπικό Δασαρχείο για την καθαριότητα του χώρου γύρω από τις εγκαταστάσεις του, και δηλώνει πως θα επανέλθει το συντομότερο δυνατό.

Προς το παρόν ο Love 97.5 συνεχίζει να εκπέμπει από τις εγκαταστάσεις του στην Αίγινα, που καλύπτουν κυρίως τα Νότια Προάστια, και από το loveradio.gr.

Φωτιά στον Υμηττό: Κάηκαν δύο σπίτια στην Παιανία! (photo-video)

Κάηκαν δύο σπίτια στην Παιανία από τη φωτιά στον Υμηττό, η οποία ξέσπασε τις 03:18 τη νύχτα.Μαρτυρία σοκ κατοίκου για την φωτιά στον Υμηττό: «Μας φώναζαν...!» (Video)

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες έχει αναφερθεί ότι έχουν καεί δύο σπίτια και έχουν προκληθεί ζημιές εξωτερικά σε άλλα δύο.

Oπως ανέφερε ο αντιπεριφεριάρχης Αττικής, Πέτρος Φιλίππου «κάηκαν και δυο σπίτια, αλλά δεν κινδύνεψε κανείς. Το ένα έχει καεί ολοσχερώς, αλλά δεν ήταν κάποιος μέσα.

Αυτή την ώρα δεν κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή. Απευθύνουμε έκκληση στον κόσμο μην ανέβει ακόμα για λόγους ασφαλείας. Αυτή τη στιγμή ελέγχεται η κατάσταση. Το ευτύχημα είναι ότι έχει πέσει πολύ ο αέρας» σημείωσε ο κ. Φιλίππου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share