Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απίστευτο περιστατικό στην Εύβοια: Ιερόσυλοι περίμεναν να τελειώσει η κηδεία για κλέψουν το παγκάρι!

Αν είναι δυνατόν...

12 Αυγούστου 2019 17:28
Απίστευτο περιστατικό στην Εύβοια: Ιερόσυλοι περίμεναν να τελειώσει η κηδεία για κλέψουν το παγκάρι!

Δεν έχει όρια το θράσος των δραστών της κλοπής του παγκαριού του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στο Θεολόγο Εύβοιας. Δομοκός: «Πλανόδιοι πωλητές» χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο

Περίμεναν υπομονετικά να τελειώσει μία κηδεία που τελούνταν στον ιερό Ναό και μόλις απομακρύνθηκαν κλήρος, επίτροποι και πιστοί για την ταφή, λεηλάτησαν το παγκάρι!

Την κλοπή δημοσιοποίησε ο ίδιος ο Εφημέριος του Ναού, Πρωτοπρεσβύτερος Γεράσιμος Βασιλόπουλος, που ευχήθηκε στους κλέφτες «και εις ανώτερα»!

Διαβάστε την ανακοίνωση του πατέρα Γεράσιμου που αναμένει την αστυνομία για τα περαιτέρω:

«Πριν λίγη ώρα, ύστερα από την τέλεση κηδείας που έγινε στον Ιερό Ναό μας, κάποιοι ευλογημένοι αδελφοί μας φεύγοντας οι επίτροποι και το προσωπικό του Ιερού Ναού μας από τον Ναό, έσπασαν την πόρτα και έκλεψαν το παγκάρι..τους εύχομαι υγεία και χαρές πάντα η Παναγία και ο Άγιος Ιωάννης να τους προστατεύει.

Η ζημιά της πόρτας είναι μεγάλη θα επωμιστούμε ως εκκλησιαστικό συμβούλιο το κόστος και η ευχή μου προς τους ανθρώπους αυτούς τους αδελφούς μου λεηλατώντας έναν Ιερό χώρο είναι και εις ανώτερα.. Ο Θεός να τους λυπηθεί..αναμένω την Αστυνομία για δακτυλικά αποτυπώματα και να γίνουν τα περεταίρω..Καλή Παναγία και καλή δύναμη..»

Θρίλερ: Λήστεψαν γνωστό Έλληνα πολιτικό!

Ληστεία θρίλερ για γνωστό Έλληνα πολιτικό. Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του και του "σήκωσαν" το χρηματοκιβώτιο την ώρα που απουσίαζαν οικογενειακώς.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής και οι δράστες ήταν προφανώς διαβασμένοι, καθώς αν και ο πολιτικός βρίσκεται αυτές της ημέρες στο σπίτι του στο χωριό Περιβόλια Φιγαλείας στην Ηλεία, τη συγκεκριμένη ώρα μαζί με την οικογένεια του βρισκόντουσαν στην εκκλησία. Ενώ να σας θυμίσουμε την χειρουργική επέμβαση για Έλληνα πολιτικό!

Περίπου στις 10:00 το πρωί οι δράστες μπήκαν στο σπίτι και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο έβαλαν σε φορτηγάκι και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Το χρηματοκιβώτιο σύμφωνα περιείχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσά κοσμήματα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share