Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγικό περιστατικό στην Κρήτη: Δανός τουρίστας βρέθηκε αιμόφυρτος στο δρόμο!

Τι συνέβη:

11 Αυγούστου 2019 18:08
Τραγικό περιστατικό στην Κρήτη: Δανός τουρίστας βρέθηκε αιμόφυρτος στο δρόμο!

Επεισοδιακή ήταν η νύχτα για έναν 39χρονο Δανό, ο οποίος βρέθηκε αιμόφυρτος έξω από καφετέρια του Ρεθύμνου, στην παραλιακή λεωφόρο στη Κρήτη, σήμερα τα ξημερώματα. Τραγωδία στην Κρήτη: Τουρίστας έχασε τη ζωή του στη θάλασσα!

Ο 39χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια και οι άνδρες του Λιμενικού που ειδοποιήθηκαν από την Αστυνομία, τον βρήκαν σε κακή κατάσταση.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου νοσηλεύεται, ενώ σύμφωνα με όσα είπε, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν, τέσσερις άγνωστοι σε αυτόν άνδρες.

Ο Δανός φέρει χτυπήματα στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα, ωστόσο η ζωή του δεν κινδυνεύει.

Την προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

Άγρια επίθεση σε εφοριακούς: Ιδιοκτήτης πιτσαρίας έσπασε το χέρι ελεγκτή!

Άγρια επίθεση, κατά την οποία τραυματίστηκε ένας ελεγκτής της ΑΑΔΕ, δέχθηκε χθες το βράδυ κλιμάκιο ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κατά τη διάρκεια ελέγχου σε πιτσαρίαστον Πλατανιά Μαγνησίας.Σοκ στο Ρέθυμνο: Επίθεση σε εφοριακούς από οδηγό φορτηγού!

Σύμφωνα με πηγές της ΑΑΔΕ, στο κατάστημα- το οποίο είχαν «ξαναγράψει» το 2017- διαπιστώθηκαν τρεις παραβάσεις. Κατά την ώρα που ο ελεγκτής συνέτασσε το φύλλο ελέγχου, ο άνδρας της ιδιοκτήτριας τον χτύπησε στο χέρι και προσπάθησε να επιτεθεί με καρέκλα στη γυναίκα ελέγκτρια. Αυτή απέφυγε την επίθεση, αλλά ο ελεγκτής εισήχθη στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται με κάταγμα στην ωλένη.

Ο δράστης εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο. Η αστυνομία που μετέβη στο κατάστημα συνέλαβε την ιδιοκτήτρια, την οποία, όμως, άφησε μετά από λίγο ελεύθερη καθώς είχε εμπλακεί στο συμβάν μόνον φραστικά.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος ανέφερε ότι θα επιληφθεί άμεσα για την ανεύρεση και σύλληψη του δράστη. Παράλληλα, ο κ. Πιτσιλής ενημέρωσε και τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, ενώ επικοινώνησε και με τον ελεγκτή για να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του.

Κρήτη: Τον έδειραν γιατί... πάτησε κόρνα!

Ακόμα και με κατσούνα (τύπος γκλίτσας) χτύπησαν στο κεφάλι 33χρονο αστυνομικό αφού τον γρονθοκόπησαν επειδή τόλμησε να …διακόψει την κουβέντα που είχαν πιάσει στη μέση του δρόμου, κλείνοντας με τα αυτοκίνητα τους την διέλευση των οχημάτων.

Ο αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας στην Κρήτη έκανε το ατόπημα να πατήσει την κόρνα με αποτέλεσμα τρεις νεαροί να τον ξυλοκοπήσουν και να τον αφήσουν αιμόφυρτο. Ο 33χρονος μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στην συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Για την υπόθεση παραπέμπονται τρεις νεαροί στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου.

Υποστηρίζεται ότι ο αστυνομικός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, περίμενε περίπου δέκα λεπτά πριν πατήσει την κόρνα μήπως και δεν είχαν αντιληφθεί ότι υπήρχε αυτοκίνητο πίσω τους.

Παρά ταύτα ουδείς συγκινήθηκε. Όταν πάτησε εκ νέου την κόρνα λίγα λεπτά αργότερα, δέχθηκε την επίθεση με τους δύο να τον γρονθοκοπούν και τον τρίτο να τον χτυπά στο κεφάλι με μία κατσούνα.

Αναφέρεται μάλιστα ότι ο ένας εκ των κατηγορουμένων αναγνώρισε ότι είναι αστυνομικός και φώναξε πριν τον γρονθοκοπήσει: «κωλόμπατσε, ήρθες στις Μοίρες και νομίζεις ότι θα μας γαμ…τί πατάς τις κόρνες».

Κατά τον συνήγορο της πολιτικής αγωγής κ. Γιώργο Κοκοσάλη, η αναίτια, απρόκλητη και άνανδρη επίθεση σε βάρος του εντολέα του σχετίζεται ευθέως με την αστυνομική του ιδιότητα.

Τελικά η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Παρολίγον τραγωδία: Επιτέθηκαν με μαχαίρι σε ζευγάρι!

Κρήτη: Ασθενής επιτέθηκε σε γιατρό την ώρα που εξέταζε!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share