Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λαμία: Το συγκινητικό "ευχαριστώ" της οικογένειας του αδικοχαμένου 15χρονου ποδηλάτη!

Μεγάλος πόνος

11 Αυγούστου 2019 17:58
Λαμία: Το συγκινητικό

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου το Σάββατο για το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο 15χρονο Μάριο Λέτσο, αλλά και για να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του.

«Όλη η Λαμία το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου για να πει το τελευταίο αντίο στον Μάριο και να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του.

Και όσοι συμπολίτες μας ήταν μακριά και δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στη κηδεία, ήταν νοερά εκεί, όπου ένα τεράστιο βουβό «ΓΙΑΤΙ» σκέπαζε τον ουρανό της πόλης.

Καλό σου ταξίδι Μάριε», γράφει η ανακοίνωση της οικογένειας, με γεμάτη θλίψη και πόνο

«Η οικογένεια Λέτσου ευχαριστεί όλους όσους της συμπαραστάθηκαν στην απώλεια του αδικοχαμένου του ''Άγγελου'' Μάριου»

ΣΩΤΗΡΗΣ-ΟΛΓΑ-ΠΕΤΡΟΣ
ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΙΡΗ ΛΕΤΣΟΥ

Τραγωδία στη Λαμία: Τραγική φιγούρα οι γιατροί γονείς του άτυχου 15χρονου που δεν κατάφεραν να σώσουν το παιδί τους!

Ο πατέρας του άτυχου νέου μετά την τραγωδία που έζησε στη Λαμία προσπαθούσε να σώσει τον γιο του! Πότε θα γίνει η κηδεία του παιδιού;

Από χθες το βράδυ όχι μόνο η Λαμία αλλά ολόκληρη η Ελλάδα θρηνεί τον χαμό ενός νεαρού ποδηλάτη ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν ένας 44χρονος τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Ο οδηγός συνελήφθη αμέσως μετά το τροχαίο δυστύχημα και το μεσημέρι της Παρασκευής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λαμίας.

Ελεύθερος ο οδηγός
Ο 44χρονος οδηγός αφέθηκε ελεύθερος και σε βάρος του θα σχηματισθεί δικογραφία, αφού βγουν και τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί εάν τελικά οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Σημειώνεται ότι το σημείο που έγινε το τραγικό δυστύχημα, είναι ένα επικίνδυνο σημείο αφού ο δρόμος έχει μία μεγάλη -αλλά κατασκότεινη- ευθεία, χωρίς δημοτικό φωτισμό και συνήθως οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Αύριο η κηδεία του άτυχου νεαρού

Η κηδεία του 14χρονου Μάριου θα γίνει αύριο Σάββατο στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Λαμία.


Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Ο πατέρας έδωσε μάχη για να κρατήσει στη ζωή τον γιο του

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Lamia Report, από τους πρώτους που έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας ήταν ο πατέρας των παιδιών, από τους πιο γνωστούς γιατρούς στη Φθιώτιδα. Μόλις έφτασε στο σημείο και διαπίστωσε την σοβαρότητα της κατάστασης, έδωσε εντολές για τον εξοπλισμό του ασθενοφόρου που θα πάει στο σημείο, καθώς επίσης και για την προετοιμασία στα Επείγοντα.

Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να παραλάβει το παιδί, έδωσε μάχη για να το κρατήσει στη ζωή. Στη συνέχεια, ακολούθησε το ασθενοφόρο και μόλις έφτασαν στο ΓΝ Λαμίας διασωλήνωσαν τον 14χρονο. Όμως λίγη ώρα αργότερα ο Μάριος δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Η μητέρα εφημέρευε ως γιατρός στο νοσοκομείο όταν έφτασε ο γιος της

Το... παιχνίδι της μοίρας συνεχίστηκε και στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε ο άτυχος Μάριος. Εκεί εφημέρευε η μητέρας του ως γιατρός, η οποία είχε ήδη ενημερωθεί από τον σύζυγό της για τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Τραγωδία στη Λαμία: Ραγδαίες εξελίξεις με τον 44χρονο που σκότωσε 15χρονο ποδηλάτη!
Ραγδαίες εξελίξεις με την τραγωδία στη Λαμία και συγκεκριμένα με τον 44χρονο που σκότωσετον 15χρονο ποδηλάτη!

Η έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Στυλίδας βρίσκεται σε εξέλιξη, για να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες ο αλλοδαπός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε πάνω στα ποδήλατα του Μάριου και του φίλου του, στον δρόμο- καρμανιόλα Αχινού- Καραβόμυλου, γύρω στις 10 τη νύχτα της Πέμπτης.

Αυξημένα ποσοστά οινοπνεύματος βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο αίμα του 44χρονου Αλβανού που οδηγούσε το μοιραίο Audi, το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής του 14χρονου Μάριου Λέτσου μπροστά στα μάτια του δίδυμου αδελφού του και ενός φίλου τους με τους οποίους έκανε ποδήλατο.

Το συγκλονιστικό στην ασύλληπτη τραγωδία, είναι ότι από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο ήταν ο πατέρας των δίδυμων αγοριών Σωτήρης Λέτσος, που είναι χειρουργός και, παρ' όλο που είδε το παιδί του βαρύτατα τραυματισμένο, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να το κρατήσει στη ζωή.

Αλλά και η μητέρα του Μάριου, Όλγα Λέγγα, η οποία είναι και εκείνη γιατρός στο νοσοκομείο Λαμίας, υποδέχθηκε τον αιμόφυρτο γιο της στα Επείγοντα όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο. Οι γιατροί διασωλήνωσαν τον άτυχο μαθητή της Β΄Γυμνασίου, όμως λίγη ώρα αργότερα κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος τους γονείς και τον δίδυμο αδελφό του, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος.

Σημειώνεται ότι αυτό ήταν το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο με θύματα ποδηλάτες μέσα σε δυο μήνες. Τον περασμένο Ιούνιο στην Πτολεμαΐδα, μια 62χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, παρασύροντας έξι ποδηλάτες της ερασιτεχνικής ομάδας ποδηλασίας Assos- Forbikes Cycling Team. Μεταξύ αυτών, ήταν ο 25χρονος Γιώργος Μίλτσης και ο 26χρονος φίλος του Γιώργος Πράσσος, οι οποίοι τραυματίστηκαν θανάσιμα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Την Κυριακή στον εισαγγελέα ο 44χρονος χειριστής του σκάφους!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share