Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ροδόπη: 20χρονος οδηγός καρφώθηκε σε κολώνα της ΔΕΗ!

Τραγωδία!

11 Αυγούστου 2019 15:23
Ροδόπη: 20χρονος οδηγός καρφώθηκε σε κολώνα της ΔΕΗ!

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησες ένας 20χρονος οδηγός Ι.Χ. στη Ροδόπη νωρίς την Κυριακή, όταν καρφώθηκε σε κολώνα της ΔΕΗ.

Όλα συνέβησαν σήμερα (11/8) στις 05:40 το πρωί, στο 9ο χλμ. της επαρχιακής οδού Κομοτηνής - Ξυλαγανής, όταν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνες φωτισμού και σε τσιμεντένιο κράσπεδο, καταλήγοντας σε παρακείμενο αγρό. Να σας υπενθυμίσουμε και ένα τροχαίο στο Ρέθυμνο, όπου τουριστικό λεωφορείο με αυτοκίνητο, συγκρούστηκαν.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 20χρονου. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

Σορός άνδρα εντοπίστηκε στο κανάλι του Μόρνου!

Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε στο κανάλι του Μόρνου στο σημείο της σίτας του φράγματος στη Δαφλούλα Δερβενοχωρίων.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τον άτυχο νεαρό Πακιστανό εργάτη που είχε πέσει στο κανάλι κοντά στο Μελισσοχώρι.

Ο νεκρός άνδρας βρίσκεται σε πολύ δύσκολο σημείο καθώς η απόσταση μέχρι την επιφάνεια του νερού φτάνει τα 3,5 μέτρα, ενώ αποτελεί το σημείο συγκέντρωσης και απομάκρυνσης πολλών φερτών υλικών που κατεβαίνουν στο κανάλι.

Επιπλέον το ρεύμα είναι πολύ ισχυρό στο σημείο και επικίνδυνο για τους πυροσβέστες που θα αναλάβουν την ανάσυρσή του.

Στο σημείο βρέθηκαν πρώτοι οι Πυροσβέστες από το ΠΚ Δερβενοχωρίων και της ΠΥ Οινοφύτων, ενώ από την 1η ΕΜΑΚ θα αναλάβουν δύο δύτες και πέντε άτομα από την 7η ΕΜΑΚ.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share