Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μυστήριο με τη νεκρή μαυροφορεμένη που βρέθηκε στη λίμνη Κερκίνη: «Δεν πρόκειται για λουόμενη»! (photos-video)

Θρίλερ!

9 Αυγούστου 2019 11:47
Μυστήριο με τη νεκρή μαυροφορεμένη που βρέθηκε στη λίμνη Κερκίνη: «Δεν πρόκειται για λουόμενη»! (photos-video)

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση με τη μαυροντυμένη γυναίκα που ανασύρθηκε νεκρή από τη λίμνη Κερκίνη, το απόγευμα της Πέμπτης. Θρήνος στη Φλώρινα: 15χρονος πνίγηκε στην τεχνητή λίμνη Σκοπού

Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για γυναίκα περίπου 70 ετών, η οποία εντοπίστηκε από ψαράδες και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τα νερά της λίμνης, στον Λιθότοπο Σερρών.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία-ντοκουμέντο, η γυναίκα ήταν μαυροντυμένη, «σαν να γύριζε από την εκκλησία», όπως ανέφεραν οι Αρχές.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή της η γυναίκα, παραμένουν αδιευκρίνιστες. Η έρευνα της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά.

Πάντως, αστυνομικές πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, δήλωσαν ότι το θύμα δεν έφερε εμφανή χτυπήματα.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, δεν έχει ακουστεί να έχει εξαφανιστεί κάποια γυναίκα, ούτε έχει δηλωθεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάποια εξαφάνιση στην αστυνομία.

Θρίλερ στον Ασπρόπυργο: Πτώμα άντρα εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη!

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στον Ασπρόπυργο αφού εντοπίστηκε πτώμα άντρα σε προχωρημένη σήψη!

Στην περιοχή Νεόκτιστα Ασπρόπυργου, εντόπισε ένας διερχόμενος λίγο πριν τις 5 σήμερα το απόγευμα.

Άμεσα ενημερώθηκε κι έσπευσε στο σημείο η αστυνομία, ενώ από την έρευνα του ιατροδικαστή, διαπιστώθηκε πως το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. Να σας θυμίσουμε: Πτώμα βρέθηκε στα βράχια της Άνδρου!

Το θέμα έχει μεταβιβαστεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που προσπαθεί να λύσει το μυστήριο.

Για την ώρα, δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του άντρα που βρέθηκε νεκρός (ηλικία, εθνικότητα).

Σοκ στο Αγρίνιο: Μυστήριο με πτώμα μέσα σε λεωφορείο!

Μια μακάβρια ανακάλυψη έγινε πριν από λίγη ώρα, σε χώρο στάθμευσης λεωφορείων, στο Αγρίνιο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, ανακαλύφθηκε πτώμα άνδρα από οδηγό λεωφορείου, που όπως φαίνεται, μάλλον κρύφθηκε σε σημείο του οχήματος. Να σας υπενθυμίσουμε το σοκ στο Ηράκλειο: Δίχρονο παιδί έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας!


Οι πληροφορίες προς το παρόν είναι συγκεχυμένες, σχετικά με το πως ο άνδρας έχασε τη ζωή του. Η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο όπου είναι σταθμευμένο το λεωφορείο, στην εθνική οδό κοντά στο Αγρίνιο και διεξάγει έρευνες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share