Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικό! 50χρονος ακρωτηριάστηκε έπειτα από εργατικό ατύχημα!

Θλίψη!

9 Αυγούστου 2019 10:10
Τραγικό! 50χρονος ακρωτηριάστηκε έπειτα από εργατικό ατύχημα!

Σε ακρωτηριασμό και των δύο ποδιών, κάτω από τα γόνατα, υπεβλήθη ο 50χρονος, θύμα εργατικού ατυχήματος στην Κρήτη, την περασμένη Τετάρτη. Τραγικό ατύχημα στην Θήβα: Τρένο παρέσυρε και ακρωτηρίασε άντρα!

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε βαρύτατα όταν το μηχάνημα (κλαρκ) που οδηγούσε, κατά τη διάρκεια εργασιών στο σχολείο του χωριού, τον καταπλάκωσε.

Διεκομίσθη άμεσα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, και εισήχθη στη ΜΕΘ, όμως κρίθηκε από τους γιατρούς ότι έπρεπε να υποβληθεί σε ακρωτηριασμό για να σωθεί η ζωή του.

"Μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και έγινε η επέμβαση από αγγειοχειρουργούς και ορθοπεδικούς" δήλωσε στο ekriti ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Γιάννης Φανουργιάκης, και παραμένει στην Εντατική, διασωληνωμένος και σε καταστολή.

Aδιανόητο: Δεκαπεντάχρονος ακρωτηρίασε και αποκεφάλισε συμμαθητή του!

Δίκη για το αποτρόπαιο έγκλημα του έφηβου, ο οποίος σκότωσε έναν συμμαθητή του του για λόγους αντιζηλίας γίνεται αυτές τις ημέρες στην Μασαχουσέτη.

Ο Mathew Borges ήταν 15 ετών όταν το Νοέμβριο του 2016 έκοψε το κεφάλι και τα χέρια του 16χρονου συμμαθητή του Lee Manuel Viloria-Paulino, στο Λόρενς της Μασαχουσέτης.

Ο λόγος ήταν γιατί πίστευε ότι είχε κάνει έρωτα με την κοπέλα του με αποτέλεσμα εκείνη να του ζητήσει να χωρίσουν, όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα.


Σύμφωνα με την New York Post ο δράστης έγραψε ένα μήνυμα στην κοπέλα που έλεγε: «Σκέφτομαι να σκοτώσω κάποιον και χαμογελάω. Μόνο αυτό σκέφτομαι όλη μέρα».

Πριν προβεί σε αυτήν την φρικαλέα πράξη της έγραψε: «Την επόμενη φορά που θα με δεις κοίταξέ με στα μάτια γιατί θα είναι η τελευταία φορά που θα είναι έτσι. Θα είναι νεκρά».

Την επόμενη ημέρα, ο 16χρονος Viloria-Paulino εξαφανίστηκε και το αποκεφαλισμένο πτώμα του βρέθηκε από έναν άνδρα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του. Λίγες ώρες αργότερα βρήκαν το κεφάλι του θύματος σε μια σακούλα κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα.

Κάμερες ασφαλείας έδειξαν τους δυο νεαρούς να περπατούν μαζί προς το ποτάμι. Αρχικά ο δράστης είχε πει στην αστυνομία ότι είχε πάει εκεί για να καπνίσει.

Σοκ στο Βόλο: Γυναίκα ακρωτηριάστηκε όταν επιχείρησε να ανάψει κροτίδα!

Ακρωτηριάστηκε μια νεαρή οπαδός προσπαθώντας να πετάξει μια κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού σταδίου, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ο αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και Γ.Σ. Αλμυρού και κατηγορήθηκε για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share