Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θανατηφόρο δυστύχημα στο Βόλο: Ο άτυχος άντρας πήγαινε στη δουλειά του!

Τι συνέβη;

9 Αυγούστου 2019 09:30
Θανατηφόρο δυστύχημα στο Βόλο: Ο άτυχος άντρας πήγαινε στη δουλειά του!

Θρήνος για την απώλεια ενός ακόμη νέου συνανθρώπου μας νωρίς σήμερα το πρωί, σε θανατηφόρο δυστύχημα, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, επέπεσε πάνω σε προπορευόμενο όχημα στην εθνική οδό Βόλου – Λάρισας, λίγο πριν το 304 ΠΕΒ στο Βελεστίνο.Τραγικός θάνατος Ισπανού YouTuber: Δεν άνοιξε το αλεξίπτωτό του!

Ο θάνατος είχε στήσει «καρτέρι» λίγο πριν τις 6 περίπου το πρωί, στον 35χρονο Βολιώτη Βασίλειο Ξάνθη, την ώρα που πήγαινε για δουλειά, καθώς εργαζόταν σε εταιρία ανακύκλωσης που λειτουργεί στον Άγιο Γεώργιο Φερών.

Ο άτυχος 35χρονος, φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο ενώ κινούνταν στην οδό Λαρίσης, με κατεύθυνση προς Λάρισα και πριν τους φωτεινούς σηματοδότες του 304 ΠΕΒ έπεσε σε νταλίκα, πιθανόν την ώρα της προσπέρασης, κάτι που είχε αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να αναποδογυρίσει και ο οδηγός του να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Στο σημείο του δυστυχήματος πήγαν περιπολικό της Τροχαίας, δύο οχήματα με πέντε πυροσβέστες της Β Βιομηχανικής Περιοχής, που απεγκλώβισαν τον οδηγό από το αυτοκίνητο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη σορό και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Στη συνέχεια έγινε πλύση του οδοστρώματος, το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο απομακρύνθηκε και ο δρόμος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία στις 8 το πρωί.

Τις συνθήκες του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Βόλου, που κάνει την προανάκριση.

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 14χρονο ποδηλάτη!

Λίγο πριν τις 10:00’ αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος αλλοδαπός έπεσε πάνω σε ποδήλατα τραυματίζοντας σοβαρότατα ένα 14χρονο ποδηλάτη, το οποίο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport.gr. Σοκ στη Σαλαμίνα: Χτύπησαν με το αμάξι 14χρονο και τον εγκατέλειψαν!

Η παρέα με τα ποδήλατα κινούνταν στο δρόμο Αχινού – Καραβομύλου μέσα στο χωριό, στο ύψος του Γκλαντζούνη, όταν το αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με εκείνα, έπεσε πάνω τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο οδηγός φέρεται να τα είδε την τελευταία στιγμή και ενώ απέφυγε το πρώτο έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο ποδήλατο, ενώ χτύπησε ελαφρά και το τρίτο.

Αποτέλεσμα ήταν το ένα από τα παιδιά να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, ενώ γλύτωσε ο δίδυμος αδερφός του και ένας ακόμη συνομήλικος φίλος τους.

Πάνω από το τραυματισμένο παιδί έσπευσαν αρκετοί κάτοικοι του χωριού ανάμεσα τους και ο τραγικός πατέρας, που είναι γνωστός γιατρός. Τόσο ο ίδιος όσο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να διακομιστεί ζωντανός ο 14χρονος στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Το παιδί έφτασε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου και διασωληνώθηκε αμέσως, ωστόσο δεν τα κατάφερε και κατέληξε από τα σοβαρότατα τραύματά του.

Από το ΑΤ Στυλίδας συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος, ενώ πάρθηκε αίμα για αλκοολομέτρηση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share