Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατριχίλα στο Βόλο: 36χρονος ασελγούσε σε ανήλικη μπροστά στους γονείς της!

Φρίκη!

7 Αυγούστου 2019 13:39
Ανατριχίλα στο Βόλο: 36χρονος ασελγούσε σε ανήλικη μπροστά στους γονείς της!

Ξεπέρασε κάθε όριο ένας 36χρονος Ρομά στον Βόλο ο οποίος προέβη σε ασελγείς πράξεις εναντίον μιας 16χρονης και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γονιών της. Κρήτη: Στη φυλακή 78χρονος που έκανε σεξουαλικές προτάσεις σε 13χρονη!

Ο δράστης πλησίασε την ανήλικη έξω από ένα σούπερ μάρκετ, στο όποιο ψώνιζε η κοπέλα μαζί με τους γονείς της, και της έπιασε το στήθος. Αμέσως άρχισε να τρέχει ξυπόλητος με τον πατέρα της 16χρονης και δυο περαστικούς να τον κυνηγούν και να τον ακινητοποιούν ελάχιστα μέτρα μακριά.

Ο 36χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς οι οποίο κλήθηκαν στο σημείο και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου διαπιστώθηκε το βαρύ, ποινικό παρελθόν του. Ο Ρομά είχε καταδικαστεί τον Φεβρουάριο του 2014 για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις καθώς και για κλοπές και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Ο δράστης παραπέμφθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Εκεί, ο 36χρονος εμφανίστηκε αμετανόητος για την πράξη του με αποτέλεσμα το δικαστήριο να μην του χορηγήσει αναστολή εκτέλεσης της ποινής και να τον καταδικάσει σε φυλάκιση δυο μηνών.

Ο νεαρός Ρομά αναμένεται να οδηγηθεί άμεσα στις φυλακές Δομοκού όπου θα εκτίσει την ποινή του.

Φθιώτιδα: 74χρονος βίασε 23χρονη κοπέλα με νοητική στέρηση!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Φθιώτιδα η είδηση της σύλληψης ενός 74χρονου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια κατ' εξακολούθηση σε βάρος 23χρονης με νοητική υστέρηση.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr το 23χρονο κορίτσι διαμένει σε χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας με τον πατέρα, την 25χρονη αδελφή της - που είναι επίσης ΑμεΑ - και την 81χρονη γιαγιά που έχει και την επιμέλεια των κοριτσιών.

Όπως φέρεται να κατήγγειλε η γιαγιά, αλλά και ένας θείος των κοριτσιών, ο 74χρονος γείτονας εκμεταλλευόμενος την αδυναμία της 23χρονης, η οποία έχει νοητική υστέρηση, τη βίαζε και ασελγούσε σε βάρος της, κατ' εξακολούθηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το μαρτύριο του άτυχου κοριτσιού φέρεται να ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2017.

Μετά την καταγγελία της γιαγιάς ακολούθησε αστυνομική έρευνα και από τα στοιχεία που προέκυψαν ο Ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 74χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι από αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας.

Ο 74χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέα σήμερα το απόγευμα, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share