Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Βαρθολομιό: 10χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο!

Σε τι κατάσταση είναι το παιδί;

7 Αυγούστου 2019 13:30
Βαρθολομιό: 10χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο!

Ένα 10χρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε χθες από αυτοκίνητο, στην περιοχή Βρανά Βαρθολομιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας. Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονο κοριτσάκι!

Το ασθενοφόρο την μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο Πύργου και μετά από την παροχή των πρώτων βοηθειών, οι γιατροί έκριναν πως θα έπρεπε να μεταφερθεί στην Πάτρα. Η 10χρονη φέρει πολλαπλά κατάγματα, αλλά βρίσκεται ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Λάρισα: 29χρονη ξυλοκοπήθηκε άγρια αλλά δεν κατήγγειλε ποτέ τον δράστη!

Σε κακή κατάσταση μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο μια νεαρή γυναίκα η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από άγνωστο στην πλατεία Λαού της Λάρισας. Όμως, άγνωστο για ποιον λόγο, δεν θέλησε να καταγγείλει αυτόν που την χτύπησε τόσο βάναυσα!

Η 29χρονη κοπέλα, που είναι Ελληνίδα, είχε βρεθεί αιμόφυρτη κοντά στον Άγιο Βησσαρίωνα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Οι περαστικοί που την βρήκαν, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, με αποτέλεσμα να παραληφθεί από ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο για να περιποιηθούν οι γιατροί τα τραύματα που έφερε.

Εκεί, την βρήκαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι προσπάθησαν να της πάρουν κατάθεση. Όμως, η 29χρονη αρνήθηκε να κατονομάσει τον δράστη της επίθεσης σε βάρος της, παρ' όλο που ήταν φανερό ότι τον γνώριζε. Έτσι, οι συνθήκες του ξυλοδαρμού της παραμένουν άγνωστες.

Σοκ στην Καλλιθέα: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε δυο νέους!

Σοκ στην Καλλιθέα αφού μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε δυο νέους! Ο ένας νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής στην Καλλιθέα, επί της οδού Σιβιτανίδου στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Ταύρο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μεθυσμένος οδηγός διερχόμενου οχήματος εμβόλισε δύο νεαρά παιδιά τα οποία εκείνη την στιγμή επιχειρούσαν να περάσουν απέναντι.

Στο σημείο μετέβησαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία μετέφεραν τους νεαρούς στον Ευαγγελισμό με τον έναν σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Λάρισα: Δυο φωτιές σε εξέλιξη!

Σοκ στη Λάρισα: Παιδάκι σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share