Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Κέρκυρα: Βασάνιζαν με καυτό λάδι σπουδαστή μαγειρικής! (Video)

Οι εικόνες σοκάρουν!

5 Αυγούστου 2019 15:52
Σοκ στην Κέρκυρα: Βασάνιζαν με καυτό λάδι σπουδαστή μαγειρικής! (Video)

Βασάνιζαν με καυτό λάδι σπουδαστή μαγειρικής σε γνωστό εστιατόριο της Κέρκυρας και οι εικόνες σοκ μιλούν από μόνες τους!

Του έριξαν στο χέρι καυτό λάδι! Τον κλώτσαγαν στο τραυματισμένο του πόδι! Του βλαστημούσαν τα θεία και τον εξύβριζαν καθημερινά! Του δημιούργησαν εγκάυματα καίγοντάς τον με ζεματιστή σπάτουλα! Και όλα αυτά, για να… μάθει να μαγειρεύει!

Μεσαιωνικά βασανιστήρια και συμπεριφορά αλλοτινών εποχών επέδειξε σεφ πασίγνωστου κερκυραϊκού εστιατορίου σε 19χρονο μαθητευόμενο που έκανε στην κουζίνα του εν λόγω καταστήματος την πρακτική του άσκηση για το φετινό καλοκαίρι.

Και, σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας Σ. Πελάη που έδωσε την καταγγελία στη δημοσιότητα, αυτό φαίνεται πως δεν συνέβαινε μόνο στον εν λόγω μαθητευόμενο, αλλά και σε άλλους που, ωστόσο, φοβούνται να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία προκειμένου να μην επηρεαστεί το επαγγελματικό τους μέλλον…

Ωστόσο, ο 19χρονος που φοιτεί στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας (κάτοικος Βόρειας Ελλάδας αλλά με καταγωγή από την Κέρκυρα) δεν άντεξε αυτή τη βάναυση συμπεριφορά και προχώρησε σε καταγγελία στον Εισαγγελέα Κέρκυρας, στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας αφού προηγουμένως πήγε στον Ιατροδικαστή προκειμένου να βεβαιώσει τους τραυματισμούς, ενώ έκανε καταγγελία και στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, την οποία δημοσιοποίησε ο Στ. Πελάης.

Όλη η καταγγελία του στο corfupress.com

Κέρκυρα: Ταξί καρφώθηκε σε περίπτερο!

Τον ελαφρύ τραυματισμό μίας γυναίκας και υλικές ζημιές σε περίπτερο, προκάλεσε ταξί που εξετράπη της πορείας του. Το γεγονός συνέβη στην κεντρική οδό Εθνικής Αντίστασης, στην περιοχή Εμπορικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο οδηγός του ταξί, προκειμένου να αποφύγει μία γυναίκα που διέσχιζε το δρόμο, έκανε ελιγμό και "καρφώθηκε" στο περίπτερο. Νωρίτερα στην Κέρκυρα είχαμε συναγερμό για φωτιά!

Η γυναίκα, που τραυματίστηκε ελαφρά, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές και στο ταξί.

Κέρκυρα: Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε ποδηλάτη και τον εγκατέλειψε!

Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε ποδηλάτη και τον εγκατέλειψε στην Κέρκυρα!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του corfutvnews.gr, η αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία προανάκρισης για το περιστατικό, το οποίο κατήγγειλε η μητέρα του ανήλικου ποδηλάτη

Ένας αστυνομικός από την Κέρκυρα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, πως η τοπική αστυνομία αναζητεί ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο με αλβανικές πινακίδες, ο οδηγός του οποίου φέρεται να παρέσυρε με αυτό έναν 15χρονο ποδηλάτη και στη συνέχεια να τον εγκατέλειψε.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο 15χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο τοπικό νοσοκομείο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share