Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στην Αμαλιάδα: 23χρονος βρέθηκε νεκρός σε φορτηγάκι!

Ένα τραγικό τέλος με πολλά ερωτηματικά!

5 Αυγούστου 2019 15:45
Φρίκη στην Αμαλιάδα: 23χρονος βρέθηκε νεκρός  σε φορτηγάκι!

Μια φρίκη σημειώθηκε στην Αμαλιάδα! Ένας 23χρονος νεαρός βρέθηκε νεκρός μέσα σε φορτηγάκι!

Τον νεαρό είδαν αναίσθητο μέσα στο φορτηγάκι του περίοικοι και κάλεσαν ασθενοφόρο και αστυνομία. Τραγωδία στην Κρήτη: Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από παραλία!

Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ «φως» στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ πρόκειται για 24χρονο πλανόδιο πωλητή…

Τραγωδία στη Χίο: Ποιός ευθύνεται για την αποκόλληση της μπασκέτας που σκότωσε τον 19χρονο;

Βαριές κατηγορίες περιλαμβάνει η δικογραφία που σχηματίστηκε για την τραγωδία, με θύμα ένα 19χρονο παιδί, που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής στη Χίο.

Από τις πρώτες εικόνες που δημοσιοποιήθηκαν προκύπτει ότι η μπασκέτα στο γηπεδάκι της Χίου ήταν πρόχειρα τοποθετημένη και ανεπαρκώς συντηρημένη.

Οι πραγματογνώμονες αναμένεται να εστιάσουν την προσοχή τους στη βάση της μπασκέτας, η οποία ήταν στερεωμένη σε βάθος ελάχιστων εκατοστών μέσα στο έδαφος.

Ο 19χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή στο γηπεδάκι της Δασκαλόπετρας έμενε στην Αθήνα και έκανε τις διακοπές του στη Χίο. Ο νεαρός διέμενε προσωρινά σε ξενοδοχείο της περιοχής, δίχως ακόμα να έχει διευκρινιστεί αν ήταν με παρέα ή με συγγενείς του.

Μετά και την επείγουσα προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, οι υπηρεσίες του Δήμου Χίου έχουν ξεκινήσει ένα σαφάρι αναζήτησης προκειμένου να διαπιστώσουν ποια χρονολογία τοποθετήθηκε η μπασκέτα, επί ποιας δημοτικής αρχής, με ευθύνη ποιου εργολάβου και αν η τοποθέτηση έγινε με βάση τους κανόνες ασφαλείας. Νωρίτερα το πρωί πραγματοποιήθηκε αυτοψία στον χώρο του τραγικού περιστατικού.

Για την υπόθεση συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, ο οποίος εμφανίστηκε αυτοβούλως, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο αστυνομικό τμήμα Χίου. Στη συνέχεια ο δήμαρχος αφέθηκε ελεύθερος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share