Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Χίο: Ποιός ευθύνεται για την αποκόλληση της μπασκέτας που σκότωσε τον 19χρονο;

Βαριές κατηγορίες περιλαμβάνει η δικογραφία!

5 Αυγούστου 2019 13:14
Τραγωδία στη Χίο: Ποιός ευθύνεται για την αποκόλληση της μπασκέτας που σκότωσε τον 19χρονο;

Βαριές κατηγορίες περιλαμβάνει η δικογραφία που σχηματίστηκε για την τραγωδία, με θύμα ένα 19χρονο παιδί, που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής στη Χίο.

Από τις πρώτες εικόνες που δημοσιοποιήθηκαν προκύπτει ότι η μπασκέτα στο γηπεδάκι της Χίου ήταν πρόχειρα τοποθετημένη και ανεπαρκώς συντηρημένη.

Οι πραγματογνώμονες αναμένεται να εστιάσουν την προσοχή τους στη βάση της μπασκέτας, η οποία ήταν στερεωμένη σε βάθος ελάχιστων εκατοστών μέσα στο έδαφος.

Ο 19χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή στο γηπεδάκι της Δασκαλόπετρας έμενε στην Αθήνα και έκανε τις διακοπές του στη Χίο. Ο νεαρός διέμενε προσωρινά σε ξενοδοχείο της περιοχής, δίχως ακόμα να έχει διευκρινιστεί αν ήταν με παρέα ή με συγγενείς του.

Μετά και την επείγουσα προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, οι υπηρεσίες του Δήμου Χίου έχουν ξεκινήσει ένα σαφάρι αναζήτησης προκειμένου να διαπιστώσουν ποια χρονολογία τοποθετήθηκε η μπασκέτα, επί ποιας δημοτικής αρχής, με ευθύνη ποιου εργολάβου και αν η τοποθέτηση έγινε με βάση τους κανόνες ασφαλείας. Νωρίτερα το πρωί πραγματοποιήθηκε αυτοψία στον χώρο του τραγικού περιστατικού.

Για την υπόθεση συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, ο οποίος εμφανίστηκε αυτοβούλως, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο αστυνομικό τμήμα Χίου. Στη συνέχεια ο δήμαρχος αφέθηκε ελεύθερος.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρα πτώση 42χρονης από μπαλκόνι!

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το βράδυ μια 42χρονη γυναίκα στην περιοχή της Καλαμαριάς, στηΘεσσαλονίκη.

Γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα η γυναίκα βρέθηκε στο κενό από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Να σας υπενθυμίσουμε την Τραγωδία στην Χίο: Μπασκέτα αποκολλήθηκε και σκότωσε 19χρονο!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share