Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Χίο: Μπασκέτα αποκολλήθηκε και σκότωσε 19χρονο!

Τραγικό δυστύχημα!

5 Αυγούστου 2019 07:55
Τραγωδία στην Χίο:  Μπασκέτα αποκολλήθηκε και σκότωσε 19χρονο!

Πάνω σε παιχνίδι μπάσκετ στο γηπεδάκι της Δασκαλόπετρας, η μπασκέτα αποκολλήθηκε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον άτυχο νεαρό. Ενώ να σας θυμίσουμε τους δύο θανάτους λουόμενων ποθ σκόρπισαν θλίψη σε Χίο και Κόρινθο!

Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Χίου αλλά και των ιατρών, ο νεαρός δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα.

Από τις φωτογραφίες του «πολίτη της Χίου», φαίνεται ότι η μπασκέτα ήταν στερεωμένη στο έδαφος, σε μόλις μερικά εκατοστά βάθος τσιμέντου και καθόλου βάθος, κάτι που οδήγησε στην αποκόλλησή της.

Φρίκη στο Ηράκλειο! Βρέθηκε νεκρός σε αποθήκη!

Τέλος στη ζωή του επέλεξε να δώσει ένας ηλικιωμένος άνδρας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Εντοπίστηκε από συγχωριανούς του νεκρός σε αποθήκη. Σοκ! Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας!

Πρόκειται για έναν 74χρονο άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μία αποθήκη στο χωριό Σταυράκια.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωσε με τους κατοίκους να ειδοποιούν τις αρχές με άνδρες της αστυνομίας αλλά και ιατροδικαστής να σπεύδουν στην περιοχή.

Η πρώτη αυτοψία έδειξε πως πρόκειται για αυτοκτονία πιθανότατα με μαχαίρι ωστόσο αυτό θα αποσαφηνιστεί μόλις ολοκληρωθεί η νεκροψία – νεκροτομή.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που ο 74χρονος έβαλε τέλος στην ζωή του καθώς δεν υπάρχουν πληροφορίες πως ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share