Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φωτιά σε σπίτι στην Κοζάνη (Video)

Συναγερμός!

4 Αυγούστου 2019 13:31
Φωτιά σε σπίτι στην Κοζάνη (Video)

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Κοζάνη αναστάτωσε λίγο μετά τις 11 το πρωί τη γειτονιά στη συμβολή των οδών Γκέρτσου και Ολύμπου, στην Κοζάνη. Φωτιά σε εξέλιξη στον Καρατζά Αργολίδας!

Η φωτιά προκλήθηκε από άγνωστη, προς το παρόν, αιτία, σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου, μέσα στο οποίο βρισκόταν ένας άντρας ηλικίας 50-55 ετών περίπου, ο οποίος και κινδύνεψε από τις αναθυμιάσεις.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αφού ειδοποιήθηκε από γείτονες, έφτασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δυο οχήματα, ενώ περιπολικό της τροχαίας έφτασε επίσης αμέσως για να ρυθμίσει την κυκλοφορία στην οδό Γκέρτσου.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ένοικο του διαμερίσματος,ο οποίος μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και, ευτυχώς, είχε τις αισθήσεις του.

Φωτιά σε δασική περιοχή της Φθιώτιδας!

Φωτιά ξέσπασε και σήμερα στην Φθιώτιδα αφού ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς είναι αυξημένος! Η φωτιά καίει σε δασική περιοχή μεταξύ Αμφίκλειας και Τιθορέας.

Οι καπνοί είναι ορατοί σε μεγάλη απόσταση και φαίνεται ότι εκδηλώθηκε ταυτόχρονα σε τέσσερα διαφορετικά σημεία, σύμφωνα με lamiareport.gr.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής πήραν εντολή από τα πρώτα λεπτά να επέμβουν από εδάφους ενώ αναμένεται να ριχτούν στη μάχη και εναέρια μέσα όπως τα PZL που βρίσκονται στο αεροδρόμιο Λαμίας και δύο ακόμη Canadair.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στα Φάρσαλα!

Εχθές ήταν μια δύσκολη ημέρα για τους πυροσβέστες σε όλη την χώρα αφού είχαν ξεσπάσει πολλά και διαφορετικά μέτωπα! Η φωτιά που ξέσπασε όμως στα Φάρσαλα έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο σήμερα!

Ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας αρχιπύραρχος Χρήστος Σπαθούλας είπε ότι η φωτιά έχει κάψει περίπου 300 στρέμματα δασικής έκτασης, ενώ σημείωσε πως οι δυνάμεις της πυροσβεστικής παραμένουν και επιχειρούν μέχρι την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Στο σημείο σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχειρούν 12 άνδρες με έξι υδροφόρα οχήματα και πεζοπόρο τμήμα με 28 πυροσβέστες.

Να σημειωθεί ότι σήμερα υπάρχει υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς.

Φωτιά σε έκταση κοντά στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης!

Φωτιά ξέσπασε και στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης σήμερα! Δυστυχώς οι πυροσβέστες έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά μέτωπα σε όλη την Ελλάδα!

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί φωτιά που ξέσπασε σε έκταση κοντά στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», προς την περιοχή της Περαίας.

Στον χώρο, που βρίσκεται κοντά σε οικισμό Ρομά, καίγονται απορρίμματα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν συνέτρεξε κίνδυνος για ανθρώπους ή περιουσίες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share