Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λάρισα: Βρέθηκε νεκρός βοσκός στον Τύρναβο!

Η αναζήτηση που κατέληξε σε τραγωδία!

4 Αυγούστου 2019 12:52
Λάρισα: Βρέθηκε νεκρός βοσκός στον Τύρναβο!

Δυστυχώς σε τραγωδία κατέληξε η αναζήτηση ενός 60χρονου βοσκού στην Λάρισα! Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή του Τυρνάβου!

Ο άνδρας είχε εξαφανιστεί από το πρωί του Σαββάτου (3/8/2019) και εντοπίστηκε σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, νεκρός σε βοσκότοπο στην περιοχή Μπουγάζι κοντά σε δεξαμενή νερού. Να σας θυμίσουμε: 39χρονος σκοτώθηκε ανήμερα των γενεθλίων του!

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Α.Τ. Τυρνάβου που ανέλαβαν και την προανάκριση.

Μέχρι στιγμής, εκτιμάται ότι ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Η νεκροψία και νεκροτομή θα διενεργηθεί τη Δευτέρα (5/8/2019), όπου θα δείξει τα αίτια του θανάτου.

Φρίκη στο Ηράκλειο! Βρέθηκε νεκρός σε αποθήκη!

Τέλος στη ζωή του επέλεξε να δώσει ένας ηλικιωμένος άνδρας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Εντοπίστηκε από συγχωριανούς του νεκρός σε αποθήκη. Σοκ! Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, πρόκειται για έναν 74χρονο άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μία αποθήκη στο χωριό Σταυράκια.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωσε με τους κατοίκους να ειδοποιούν τις αρχές με άνδρες της αστυνομίας αλλά και ιατροδικαστής να σπεύδουν στην περιοχή.

Η πρώτη αυτοψία έδειξε πως πρόκειται για αυτοκτονία πιθανότατα με μαχαίρι ωστόσο αυτό θα αποσαφηνιστεί μόλις ολοκληρωθεί η νεκροψία – νεκροτομή.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που ο 74χρονος έβαλε τέλος στην ζωή του καθώς δεν υπάρχουν πληροφορίες πως ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share