Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λαγοκέφαλος επιτέθηκε σε 16χρονο - Έκοψε κομμάτι από το πόδι του! (Video)

Τρόμος!

3 Αυγούστου 2019 08:47
Λαγοκέφαλος επιτέθηκε σε 16χρονο - Έκοψε κομμάτι από το πόδι του! (Video)

Ένας λαγοκέφαλος επιτέθηκε σε έφηβο ο οποίος έκανε αμέριμνος μπάνιο σε παραλία της Σητείας. Παvικός στην Κάρπαθο: Δείτε τι βγήκε από τη θάλασσα και δάγκωσε λουόμενο (Pics)

Σε άσχημη περιπέτεια εξελίχθηκε το μπάνιο στη θάλασσα για μία παρέα από το Ηράκλειο και συγκεκριμένα για ένα 16χρονο αγόρι, το οποίο δέχτηκε επίθεση από λαγοκέφαλο.

Το 16χρονο αγόρι μαζί με την παρέα του που έκαναν κάμπινγκ στον Ξηρόκαμπο της Σητείας, όταν μπήκε να κάνει αμέριμνο το μπάνιο του στη θάλασσα, δέχτηκε επίθεση από το επιθετικό αυτό ψάρι.

Όπως μετέδωσε το neakriti.gr, ο έφηβος αντιλαμβανόμενος την παρουσία του ψαριού, φοβήθηκε και προσπάθησε να απομακρυνθεί, ωστόσο ο λαγοκέφαλος είχε άγριες διαθέσεις, του επιτέθηκε και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του έκοψε κομμάτι από τη φτέρνα. Βγαίνοντας από το νερό ο 16χρονος δέχτηκε τη φροντίδα των φίλων του, ωστόσο ένας από την παρέα είχε ψαροντούφεκο και σύμφωνα με πληροφορίες μπήκε στο νερό για να σκοτώσει το ψάρι.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο ψαροντουφεκάς δεν εντόπισε έναν λαγοκέφαλο, ούτε δύο, αλλά τρεις, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες των παραθεριστών του κάμπινγκ, το ψάρι είναι μήκους εξήντα ολόκληρων εκατοστών, ενώ το άνοιγμα στόματός του φτάνει τα οκτώ εκατοστά.

Κρήτη: Έναν τεράστιο λαγοκέφαλο κατάφερε να ψαρέψει ένα παιδί! (Video)

Έναν τεράστιο λαγοκέφαλο κατάφερε να ψαρέψει ένα παιδί στην περιοχή της Χερσονήσου, όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο δείχνει δύο παιδιά να ψαρεύουν, μέχρι που ένα από αυτά διαπιστώνει ότι ένας λαγοκέφαλος έχει πιαστεί στο αγκίστρι του.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο λαγοκέφαλος είναι ένα τοξικό ψάρι, που προκαλεί πολλά προβλήματα μέσα από την αύξηση του πληθυσμού του και στην κρητική θάλασσα.

Το πρόβλημα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, καθώς οι λαγοκέφαλοι βρίσκονται σε αφθονία ακόμη και μέσα στο λιμάνι του Ηρακλείου. Ερασιτέχνες χαρεύουν τα τοξικά ψάρια ακόμη και με φόντο τον... Κούλε

Δείτε το βίντεο:

Αυστραλία: Γιγαντιαίο φεγγαρόψαρο ξεβράστηκε σε ακτή!

Απίστευτο αυτό που αντίκρισαν σε ακτή της Αυστραλίας! Γιγαντιαίο φεγγαρόψαρο ξεβράστηκε από τον ωκεανό στον ποταμό Μάρεϊ στην Αυστραλία!

Το φεγγαρόψαρο βρήκε ένα ζευγάρι, το οποίο όπως ανέφερε στην αρχή νόμιζε πως ήταν ψεύτικο.

Συγκεκριμένα το δέρμα του ψαριού έμοιαζε με ρινόκερου, ενώ τα λέπια του ήταν καλυμμένα με άμμο και δεν φαίνονταν καθαρά, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να μπερδευτεί και μην καταλάβει πως τοψάριείναι αληθινό.

Το ψάρι που οι Ρωμαίοι χρησιμοποιούσαν σαν ναρκωτικό στα «οpγιά» τους!

Μάλιστα από τη φωτογραφία του στο Facebook κάποιοι νόμιζαν πως πρόκειται για ναυάγιο μικρής βάρκας.

Εν τέλει το ψάρι όχι μόνο ήταν αληθινό, αλλά όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες ήταν και τεράστιο, καθώς είχε μήκος ένα μέτρο και ογδόντα εκατοστά.

Το συγκεκριμένο είδος ψαριού τρέφεται κυρίως με τσούχτρες και συναντάται στα ανοιχτά νερά του ωκεανού.

Το μήκος του μπορεί να φτάσει σε μήκος τα 3,3 μέτρα, σύμφωνα με ιστοσελίδα της Αυστραλία που ειδικεύεται στα ψάρια.

Επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο ψάρι εμφανίζεται στις ακτές της Αυστραλίας, καθώς έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά με φεγγαρόψαρα που προκαλούν ζημιές σε σκάφη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Απίστευτη ψαριά στο Αιγαίο: Έπιασε ψάρι 16,7 κιλών (video)

Τρομακτικό: Το ψάρι με τα ανθρώπινα δόντια (Photos)

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share