Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θλίψη στην Χαλκιδική: Θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Τρίγλια!

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες ο τραγικός απολογισμός!

2 Αυγούστου 2019 19:46
Θλίψη στην Χαλκιδική: Θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Τρίγλια!

Μια τραγωδία σημειώθηκε ακόμα στην άσφαλτο με ένα θανατηφόρο τροχαίο στην Χαλκιδική! Δυστυχώς είναι ένας νεκρός και δυο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός!

Ειδικότερα λίγο πριν τις 17:30 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δύο οχήματα συγκρούστηκαν σε δημοτική οδό που οδηγεί στην παραλία. Να σας θυμίσουμε και το τροχαίο πολιτικού που έγινε!

Στο ένα όχημα επέβαιναν τρεις άνδρες και στο δεύτερο οδηγούσε γυναίκα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ένας άνδρας, επιβάτης του πρώτου αυτοκινήτου.

Επίσης τραυματίστηκαν δύο ακόμα άτομα.

Ο ένας τραυματίας μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών ενώ ο δεύτερος διακομίζεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη και το νοσοκομείο "Ιπποκράτειο".

Οικογενειακή τραγωδία στο Αγρίνιο: Πέθανε 21χρονος έξι μήνες μετά την αδερφή του!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου από την είδηση του θανάτου του 21χρονου Πάνου που νοσηλευόταν από τις 23 Ιουνίου όταν και τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο στην περιοχή του Δοκιμίου. Φρικτή οικογενειακή τραγωδία στην Καρδίτσα: Έσφαξε την γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους!

Ο άτυχος νέος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Παρασκευής.

Όλα έγιναν το απόγευμα της 23ης Ιουνίου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τζιπ και κατέληξε σε χαντάκι στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Καλυβίων, στη διασταύρωση του στρατιωτικού αεροδρομίου.

Τραγικό είναι το γεγονός ότι έφυγε από τη ζωή έξι μήνες μετά το θάνατο της 35χρονης αδερφής του Μαρίας, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο τον περασμένο Φεβρουάριο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share