Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στο Αγρίνιο: Πέθανε 21χρονος έξι μήνες μετά την αδερφή του!

Θλίψη!

2 Αυγούστου 2019 18:21
Οικογενειακή τραγωδία στο Αγρίνιο: Πέθανε 21χρονος έξι μήνες μετά την αδερφή του!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου από την είδηση του θανάτου του 21χρονου Πάνου που νοσηλευόταν από τις 23 Ιουνίου όταν και τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο στην περιοχή του Δοκιμίου. Φρικτή οικογενειακή τραγωδία στην Καρδίτσα: Έσφαξε την γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους!

Ο άτυχος νέος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Παρασκευής.

Όλα έγιναν το απόγευμα της 23ης Ιουνίου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τζιπ και κατέληξε σε χαντάκι στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Καλυβίων, στη διασταύρωση του στρατιωτικού αεροδρομίου.

Τραγικό είναι το γεγονός ότι έφυγε από τη ζωή έξι μήνες μετά το θάνατο της 35χρονης αδερφής του Μαρίας, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο τον περασμένο Φεβρουάριο.

Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Σε κατάσταση σοκ η μάνα! Οι μαρτυρίες που συγκλονίζουν!

Είχε διαπληκτιστεί στο τηλέφωνο με τη σύντροφό του - Τραγική φιγούρα η μητέρα του παιδιού -Λύγισαν οι αστυνομικοί - Τι λένε οι γείτονες!

Σοκ προκαλεί η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε περίπου στις 11 το πρωί στο Χαλάνδρι. Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: O τραγικός ρόλος της μάνας και οι πρώτες φωτογραφίες!

Πατέρας ηλικίας 27 ετών πυροβόλησε με καραμπίνα τον 4χρονο γιο του μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν. Αφού δολοφόνησε το σπλάχνο του, ο παιδοκτόνος έστρεψε την καραμπίνα πάνω του και αυτοκτόνησε.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα του δολοφονηθέντος τετράχρονου αγοριού και του αυτόχειρα.

Ο 27χρονος ήταν σε διάσταση με τη μητέρα του παιδιού και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν έντονες διαφωνίες ανάμεσά τους.Οι μαρτυρίες γειτόνων για την τραγωδία που σοκάρουν

Την κατηγορούσε πως διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις και οι καυγάδες τους ήταν συνεχείς και έντονοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ του Σαββάτου τσακώθηκαν μέσω τηλεφώνου.

Η γυναίκα, που είναι σύμφωνα με πληροφορίες Ρομά, προσπαθούσε σήμερα να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά δεν απαντούσε κανείς. Τελικά, πήγε στο σπίτι στο Χαλάνδρι, όπου έμαθε τα τραγικά νέα. Η μητέρα άρχισε να φωνάζει και ειδοποίησαν οι γείτονες την αστυνομία. Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Πατέρας σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε!

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο του 27χρονου Γ.Ν., από μικρό παιδί είχε χάσει τον πατέρα του και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν από εύπορη οικογένεια.

Οικογενειακή τραγωδία στην Αγία Παρασκευή! Νεαρή γυναίκα έσφαξε τον πατέρα της!

Μια γυναίκα που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα σκότωσε τον πατέρα της και επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στην Αγία Παρασκευή, όπου μία γυναίκα έσφαξε τον πατέρα της κι επιχείρησε, ανεπιτυχώς μετά τη δολοφονία, να δώσει τέλος στη ζωή της

Το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Αμαρυλλίδος στην Αγία Παρασκευή, όπου μία 49χρονη, που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα της. Κατόπιν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, όμως δεν το κατάφερε. Οπως αναφέρει το agiaparaskevi-guide η γυναίκα προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της. Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα, ένα για να παραλάβει τον νεκρό ηλικιωμένο κι ένα για να μεταφέρει τη γυναίκα σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Η αστυνομία παίρνει καταθέσεις από το οικείο περιβάλλον του θανόντα κι από γείτονες για να συλλέξει πληροφορίες για την πατροκτονία. Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, η γυναίκα, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, είχε αποπειραθεί και στο παρελθόν να επιτεθεί στον πατέρα της, όμως είχε αποφευχθεί το μοιραίο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share