Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Βέροια: 59χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ!

Σοκ!

1 Αυγούστου 2019 19:29
Τραγωδία στη Βέροια: 59χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ!

Τραγικό θάνατο βρήκε 59χρονος όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα συνέβησαν γύρω στις 13:00, σε δασική έκταση στα Ριζώματα Ημαθίας, όπου ο άτυχος άνδρας μετέβη για εργασίες και ειδικότερα για να συγκεντρώσει κορμούς δένδρων.

Μετά τον απεγκλωβισμό του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Το ΑΤ Βέροιας διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Τραγωδία στο Αιγάλεω: Mητέρα δύο παιδιών σκοτώθηκε εν ώρα εργασίας!

Άλλο ένα εργατικό ατύχημα συνέβη λίγα λεπτά πριν σχολάσει από το πόστο της στο εργοστάσιο που εργαζόταν, μια γυναικα 52 ετών που έχασε την ζωή της.

Η άτυχη μητέρα δύο παιδιών, λίγο πριν την λήξη της απογευματινής της βάρδιας (14:00-22:00) χτυπήθηκε από απροσεξία καθώς παρασύρθηκε από το κλαρκ που σήκωνε παλλέτες

Ο οδηγός που επέβαινε στο κλαρκ, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ανειδίκευτος και εργολαβικός εργαζόμενος, δηλαδή όχι του εργοστασίου ενώ δεν είχε και δίπλωμα.

Το ατυχημα συνέβη στις 20:00 το απόγευμα της Κυριακής, όταν κατα την μεταφορά φορτωμένης παλλέτας με πλαστικούς δίσκους ο οδηγός από απροσεξία και βιασύνη, δεν είδε την συνάδελφό του και την παρέσυρε με το κλαρκ με αποτέλσμα να σπάσει ο αυχένας της.

Αμέσως το προσωπικο του εργοστασίου κάλεσε το ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες καθώς η εργαζόμενη δεν είχε τις αισθήσεις της και την μετέφεραν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Ηράκλειο: Eργατικό ατύχημα σε οικοδομή!

Όλα συνέβησαν νωρίς το μεσημέρι όταν ένας άνδρας, Αλβανικής καταγωγής, την ώρα που εργαζόταν σε οικοδομή στη Νέα Αλικαρνασσό έπεσε από ύψος τριών μέτρων. Να σας υπενθυμίσουμε άλλο ένα εργατικό δυστύχημα για 36χρονο!

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο εργάτη και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share