Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Οι βρύσες έτρεχαν μπλε νερό! (Video)

Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις!

1 Αυγούστου 2019 13:50
Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Οι βρύσες έτρεχαν μπλε νερό! (Video)

Απίστευτο αυτό που αντίκρισαν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης όταν άνοιξαν τις βρύσες του και το νερό που έτρεχε ήταν μπλε! Το βίντεο που θα δείτε κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Με έκπληξη αντιμετώπισαν κάτοικοι και επιχειρηματίες του Ευόσμου Θεσσαλονίκης το νερό χρώματος μπλε, που είδαν να τρέχει όταν άνοιξαν τις βρύσες τους την Τετάρτη.

Το γεγονός αυτό αποτέλεσε συνέπεια των έντονων προβλημάτων υδροδότησης που αντιμετωπίζουν αρκετές περιοχές στη δυτική, κυρίως, πλευρά της συμπρωτεύουσας, όπως οι Εύοσμος, Πολίχνη, Ευκαρπία, Νεάπολη, Συκιές, Σίνδος, Μετέωρα και Ωραιόκαστρο.

Οι διακοπές νερού ήταν αναπόφευκτες, ελέω του σοβαρού προβλήματος που εμφανίστηκε στη διώρυγα προσαγωγής του Αλιάκμονα προς την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης και το οποίο επηρεάζει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ύδατος που εισέρχεται στην εγκατάσταση.

Το βίντεο που «ανέβασε» στο διαδίκτυο κάτοικος του Ευόσμου είναι χαρακτηριστικό:

Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση ΙΧ με τρακτέρ - Ένας νεκρός!

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν τραυματία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή της Νέας Ραιδεστού, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, συγκρούστηκαν ένα αυτοκίνητο με ένα τρακτέρ. Να σας θυμίσουμε άλλο ένα σοβαρό τροχαίο στην ΕΟ: Εγκλωβίστηκε ο οδηγός!

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με 10 πυροσβέστες, προκειμένου να απεγκλωβιστούν τα άτομα που επέβαιναν στα δύο οχήματα.

Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου ανασύρθηκε από τους πυροσβέστες τραυματίας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενώ ο οδηγός του τρακτέρ ανασύρθηκε νεκρός.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share