Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη στο Ηράκλειο: Κοριτσάκι 8 ετών πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου!

Αδιανόητο!

1 Αυγούστου 2019 11:40
Φρίκη στο Ηράκλειο: Κοριτσάκι 8 ετών πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου!

Σχεδόν την ίδια ώρα, που οι δύο αδελφές από τη Γαλλία πνίγονταν σε πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο, ένα ανάλογο περιστατικό διαδραματιζόταν στο Ηράκλειο.

Μία οκτάχρονη έχασε τη ζωή της χθες το απόγευμα, σε πισίνα ξενοδοχείου στη Χερσόνησο, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι αυτή τη στιγμή, συνθήκες.

Η μικρή ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις της, και παρά τις προσπάθειες γιατρού και διασωστών, δεν επανήλθε, και διεκομίσθη νεκρή στο ΠΑΓΝΗ, όπου σήμερα θα διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή.

Πρόκειται για ένα κοριτσάκι από το Ισραήλ, που έκανε διακοπές στην Κρήτη με την οικογένειά της.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν στην πισίνα που κολυμπούσε το παιδί υπήρχε ναυαγοσώστης, κάτι που θα διερευνήσει η προανάκριση που διενεργεί η Αστυνομία.

Φθιώτιδα: 20χρονος έσωσε ηλικιωμένο που πνιγόταν!

Από βέβαιο πνιγμό έσωσε ένας 20χρονος Λαμιώτης, ηλικιωμένο λουόμενο, που μπερδεύτηκε σε σχοινί από βάρκα και έπεσε μέσα στο νερό λίγα μέτρα από την ακτή.

Στοιχεία σοκ από το Λιμενικό: 149 πνιγμοί μέχρι σήμερα!

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (27/7) λίγο πριν τις 13:30’ στη θαλάσσια περιοχή του Οικισμού που βρίσκεται μετά το εκκλησάκι του Αι - Γιάννη στην παραλία Ραχών.

Οι λουόμενοι που βρισκόντουσαν στην παραλία είδαν ξαφνικά τον ηλικιωμένο άνδρα να πέφτει μέσα στο νερό λίγο πριν βγει στην ακτή. Από την αιφνιδιαστική πτώση ο ηλικιωμένος, φαίνεται ότι ήπιε νερό και αδυνατούσε να σηκωθεί. Για καλή του τύχη το 20χρονο παληκάρι που παρακολούθησε τη σκηνή έφτασε γρήγορα κοντά του και κατάφερε να τον γυρίσει και να τον βγάλει έξω από το νερό.

Του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες μαζί με την κόρη του ηλικιωμένου που εντωμεταξύ είχε βγει και εκείνη από το νερό, ενώ σε λίγα λεπτά κατέφθασε και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που περιπολεί στις παραλίες της Ανατολικής Φθιώτιδας για παροχή βοήθειας.

Αν και ο ηλικιωμένος, που είναι από τη Λαμία και έχει εξοχικό στον παραπάνω οικισμό, είχε συνέρθει, εντούτοις κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Νοσοκομείο για την εξέταση της κατάστασης της υγείας του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share