Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Χίος: Συμπλοκή στις φυλακές! Υπάρχει ένας τραυματίας!

Τι συνέβη;

29 Ιουλίου 2019 17:08
Χίος: Συμπλοκή στις φυλακές! Υπάρχει ένας τραυματίας!

Συμπλοκή κρατουμένων μέσα στις φυλακές Χίου, με αποτέλεσμα το μαχαίρωμα ενός 38χρονου αλλοδαπού. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χίου. Να σας θυμίσουμε: Άγρια συμπλοκή στις φυλακές Νιγρίτας: Κρατούμενος έδειρε μέχρι θανάτου Γεωργιανό συγκρατούμενό του!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, δράστες της επίθεσης ήταν πέντε αλλοδαποί, κρατούμενοι για υποθέσεις κλοπής και ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον 38χρονο, ο οποίος κρατείται για υπόθεση ναρκωτικών, με χρήση σωματικής βίας, κλομπ, μαχαιριού και άλλων αιχμηρών αντικειμένων.

Των συλλήψεων ακολούθησαν έρευνες στα κελιά των κρατουμένων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία αυτοσχέδια κλομπ, αυτοσχέδιο μαχαίρι και τέσσερα ακόμη αυτοσχέδια σουβλιά.

Αιματηρό επεισόδιο στις φυλακές Χανίων!

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι στις φυλακές στην Αγυιά στα Χανιά όταν συνεπλάκησαν δύο ομάδες κρατουμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την μια πλευρά ήταν μια ομάδα Αλβανών και από την άλλη μια ομάδα Πακιστανών. Ενώ να σας θυμίσουμε κάτι πολυ σοβαρό, τον νέο ποινικό κώδικά που δίνει ελαφρυντικά σε βαρυποινίτες

Αιματηρό επεισόδιο στις φυλακές Χανίων!

Στη διάρκεια της συμπλοκής χρησιμοποιήθηκαν και αυτοσχέδια μαχαίρια με αποτέλεσμα να τραυματισθούν τρεις κρατούμενοι οι οποίοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά.

Στην συνέχεια με την επέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων, κλείστηκαν όλοι στα κελιά τους και ακολούθησε ηρεμία.

 

Ροή ειδήσεων

Share