Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγικό: Άντρας άφησε την τελευταία του πνοή στο νεκροταφείο!

Τι ακριβώς συνέβη;

27 Ιουλίου 2019 17:45
Τραγικό: Άντρας άφησε την τελευταία του πνοή στο νεκροταφείο!

Ο άτυχος άνδρας είχε πάει στο νέο νεκροταφείο της Χαλκίδας μαζί με την σύζυγό του και την πεθερά του.

Ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε στο έδαφος.

Οι δύο γυναίκες έντρομες, ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου δυστυχώς οι γιατροί, βεβαίωσαν τον θάνατό του.

Τραγικός θάνατος: " Του έφαγε τον εγκέφαλο!"

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας.

Χαλκίδα: 45χρονος δεν άντεξε την γκρίνια της γυναίκας του και την πέταξε από την παλαιά γέφυρα στην θάλασσα!

Αντρόγυνο ήρθε στα χέρια στην παραλία της Χαλκίδας και ο σύζυγος πέταξε τη γυναίκα του στη θάλασσα.

Όπως αναφέρει το eviazoom.gr, πριν λίγες μέρες στην παραλία της Χαλκίδας ο 45χρονος άνδρα δεν δίστασε να πετάξει την 40χρονη σύζυγο του στη θάλασσα ύστερα από άγριο καβγά!

Η αρχή έγινε με βρισιές ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον άνδρα να χειροδικεί εναντίον της, ωστόσο το φινάλε ήταν το χειρότερο από όλα. Όπως ανέφεραν μάρτυρες που ήταν μπροστά στο σκηνικό, ο 45χρονος ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έχοντας πιάσει την γυναίκα του από τα μαλλιά, την πέταξε στη θάλασσα, μπροστά στα μάτια περαστικών που κοιτούσαν απορημένοι αυτό που συνέβαινε.

Να σας θυμίσουμε και άλλο ένα απίστευτο περιστατικό στο Ευβοικό....

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η Ασφάλεια Λιμεναρχείου Χαλκίδας όμως ο 45χρονος είχε γίνει “καπνός”. Η 40χρονη κατάφερε να κολυμπήσει και να βγει έξω από το νερό, όπου στη συνέχεια μετέβη στο Λιμεναρχείο Χαλκίδας και προέβη στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος του συζύγου της.

Έκανε λαμπόγυαλο το γραφείο του Δημάρχου απαιτώντας...μετάθεση!

Μαινόμενος εισέβαλλε 51χρονος δημοτικός υπάλληλος στο Δημαρχείο Χαλκίδας απαιτώντας μετάθεση σε Δήμο της Αττικής, διαλύοντας το γραφείο του Δημάρχου.

Ο 51χρονος έβριζε και φώναζε ενόσω κρατούσε στα χέρια του ένα χοντρό ξύλο με το οποίο απειλούσε το Δήμαρχο, ενώ πριν είχε σπάσει με αυτό την οθόνη ενός υπολογιστή που ήταν πάνω στο γραφείο. Επίσης επιχείρησε να χτυπήσει και άλλους υπάλληλους που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί από το Α.Τ. Χαλκίδας οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον υπάλληλο που ήταν εκτός εαυτού.

Σε βάρος του 51χρονου δημοτικού υπάλληλου υπεβλήθη μήνυση από το Δήμαρχο Χαλκιδέων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω υπάλληλος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα της Αττικής.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Χαλκίδα: Τραγωδία με θάνατο παιδιού 1,5 έτους!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share