Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μύκονος: Τουρίστρια έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων!

Έχασε τον έλεγχο...

27 Ιουλίου 2019 16:55
Μύκονος: Τουρίστρια έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων!

Πτώση σε γκρεμό 20 μέτρων τα ξημερώματα είχε μια 22χρονη τουρίστρια από την Βραζιλία καθώς η γουρούνα που οδηγούσε έφυγε από την πορεία της,στην περιοχή Παλαιόκαστρο Άνω Μερας Μυκόνου με αποτέλεσμα πέσει σε γκρεμό ύψους 20 μέτρων.

Η επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση, ενώ έσπευσε στο σημείο με 3 άνδρες όπου ανέσυρε την 22χρονη από την δύσβατη περιοχή.

Σοκ στον Άλιμο: 27χρονη τουρίστρια κατήγγειλε τον βιασμό της!

Το ΕΚΑΒ παρέλαβε και μετέφερε άμεσα με την συνδρομή της ΕΛΑΣ το άτομο στο κέντρο υγείας βαριά τραυματισμένο.

Απίστευτο περιστατικό στη Ρόδο: Ήθελε να βοηθήσει και τελικά βρέθηκε να κατηγορείται για βιασμό!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από χθες το πρωί (23-07-2019) έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για την εξιχνίαση καταγγελίας για βιασμό, που υπέβαλε μια 27χρονη κοπέλα από τη Φιλανδία.

Η 27χρονη, που βρίσκεται στη Ρόδο για διακοπές με φιλικό της ζευγάρι και κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, υποστήριξε ότι εγκατέλειψε το δωμάτιό της, διότι ήλθε σε ρήξη με τους φίλους της και κατέληξε σε μια παραλία, όπου και γνώρισε έναν άνδρα με τον οποίο κατανάλωσε σημαντική ποσότητα αλκοολούχων ποτών.

Σοκ στην Ρόδο: Αγγλίδα κατήγγειλε βιασμό από 4 άντρες μέσα σε βάρκα!

Ο άνδρας αυτός, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, της πρότεινε να της βρει δωμάτιο για να κοιμηθεί στην Μεσαιωνική Πόλη και την οδήγησε σε απόμερο δρόμο, όπου και την βίασε.

Από την ιατροδικαστική εξέταση όμως στην οποία υποβλήθηκε δεν προέκυψαν ίχνη βιασμού παρά μόνο ορισμένες αμυχές που δεν παραπέμπουν πάντως στην άσκηση σεξουαλικής βίας.

Ο φερόμενος ως δράστης, αλλοδαπός, δεν βρέθηκε, ενώ μάρτυρας κατέθεσε ότι το άτομο που εμφανίζει η Φινλανδή ως βιαστή όχι μόνο δεν την βίασε αλλά την βρήκε σε άσχημη κατάσταση από μέθη και της προσέφερε νερό.

Οι αστυνομικοί ερευνούν βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή και συνεχίζουν την προανάκριση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share