Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ζάκυνθος: Τραγωδία στην άσφαλτο!

Άλλο ένας νεαρός έφυγε...

27 Ιουλίου 2019 13:41
Ζάκυνθος: Τραγωδία στην άσφαλτο!

Τροχαίο σοκ στην Ζάκυνθο και πάγωσαν οι Αρχές με το νεαρό που σκοτώθηκε με την μηχανή του! Νωρίτερα είχαμε σοβαρό τροχαίο στην οδό Μεσογείων

Με αίμα βάφτηκε τα ξημερώματα η άσφαλτος στην Ζάκυνθο, με το χαμό ενός ακόμη νεαρού μέλους της κοινωνίας του νησιού, αυξάνοντας τον αριθμό των θανάτων από τροχαία το φετινό καλοκαίρι.

Ο νεαρός ζακυνθινής καταγωγής, οδηγούσε το δίκυκλο όχημα του με κατεύθυνση την περιοχή του Αργασίου. Σε στροφή του δρόμου και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου και συγκρούστηκε με όχημα.


Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο νεαρός άνδρας. Η είδηση του θανάτου του νεαρού έχει σκορπίσει θλίψη στο νησί, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός στην ευρύτερη κοινωνία της Ζακύνθου.

Τροχαίο σοκ στην Μεταμόρφωση: Φορτηγό συγκρούστηκε με λεωφορείο!

Τροχαίο σοκ συνέβη το πρωί του Σαββάτου στην Μεταμόρφωση! Φορτηγό συγκρούστηκε με λεωφορείο! Υπάρχει ένας τραυματίας από το τροχαίο!

Η σύγκρουση σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Τατοΐου και Μπιζαν

Ο τραυματίας που απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες ήταν ο οδηγός του φορτηγού καθώς το λεωφορείο ήταν κενό από επιβάτες. Να σας θυμίσουμε ακόμα: Νταλίκα πάτησε και σκότωσε πεζό!

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχαν οχτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share