Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Μεσσήνη: 32χρονος έπαθε ανακοπή παίζοντας ποδόσφαιρο!

Ο θάνατος του σκόρπισε θλίψη...

27 Ιουλίου 2019 11:09
Τραγωδία στην Μεσσήνη: 32χρονος έπαθε ανακοπή παίζοντας ποδόσφαιρο!

Μια ανείπωτη τραγωδία συνέβη στην Μεσσήνη όταν ένας 32χρονος έπαθε ανακοπή καρδιάς παίζοντας ποδόσφαιρο.. Ο θάνατος του σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους ..

Τραγική κατάληξη είχε για έναν 32χρονο το παιχνίδι σε γήπεδο 5Χ5 στην παραλία της Μπούκας Μεσσήνης.

Ενώ ο νεαρός έπαιζε ποδόσφαιρο, λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ, συγκρούστηκε με συμπαίκτη του και έπεσε μη έχοντας τις αισθήσεις του. Να σας θυμίσουμε ότι από ανακοπή καρδιάς έφυγε και ένας 50χρονος ποδηλάτης!

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς όταν έφθασε εκεί ήταν αργά για τον 32χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπέστη ανακοπή.

Τραγωδία στην Σκιάθο: Νεκρός ψαροντουφεκάς από ταχύπλοο!

Μια τραγωδία συγκλονίζει την Σκιάθο αφού νεκρός ανασύρθηκε ψαροντουφεκάς, ο οποίος χτυπήθηκε απο ταχύπλοο σκάφος στην περιοχή Τσουγκριά Σκιάθου.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο ίδιος ο χειριστής του ταχύπλοου μετέφερε τον άνδρα στο Λιμάνι της Σκιάθου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Να σας θυμίσουμε: Τραγωδία στην Ικαρία: Νεκρός από πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό!

Ωστόσο ήταν ήδη νεκρός. Ο χειριστής του σκάφους κρατείται και το Λιμενικό τμήμα Σκιάθου πραγματοποιεί τις έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του υποβρύχιου αλιέα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share