Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Κυνηγούσαν αφινιασμένο ταύρο στο κέντρο της Λαμίας!

Προκάλεσε τρόμο στους κατοίκους!

26 Ιουλίου 2019 13:57
Απίστευτο: Κυνηγούσαν αφινιασμένο ταύρο στο κέντρο της Λαμίας!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πόλη της Λαμίας όταν ένας ταύρος κυκλοφορούσε ανενόχλητος! Βέβαια προκάλεσε τρόμο στους κατοίκους και στους περαστικούς της πόλης!

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, τον ταύρο είδαν περαστικοί και ιδιοκτήτες καταστημάτων στην οδό Παπαποστόλου στη Λαμία να περνά ανάμεσα σε μηχανάκια και αυτοκίνητα. Το ζώο φέρεται να κατέβηκε όλη την οδό Αρκαδίου και να διασχίζει κάθετα κεντρική οδό, ευτυχώς χωρίς να προκληθεί κάποιο τροχαίο. Απίστευτο: Τζάμι ξεκόλλησε και κρεμόταν πάνω από τα κεφάλια των περαστικών!

Λίγη ώρα αργότερα, το Star Κεντρικής Ελλάδας μετέδιδε εικόνες από κάμερα ασφαλείας βενζινάδικου της Λαμίας, στην οποία φαίνεται ο ταύρος να περνά από κεντρικό δρόμο της πόλης.

Ο καστανός ταύρος βρέθηκε έτσι σε κεντρική οδό της Λαμίας, με την βουή και τα αυτοκίνητα να του προκαλούν ανησυχία. Το μηρυκαστικό αφηνίασε και άρχισε να τρέχει προσπαθώντας να ξεφύγει.

«Ετρεχε, ήταν επικίνδυνος, αν ήταν κάποιος μπροστά του πιθανότατα να είχαμε ατύχημα» αναφέρει ένας άνδρας που βρέθηκε στο σημείο από όπου πέρασε ο ταύρος. «Τρομάξαμε λίγο στην αρχή να σου πω την αλήθεια, γιατί δεν το βλέπεις και κάθε μέρα αυτό» συμπληρώνει ο άνδρας στο LamiaReport.

«Ξαφνικά βλέπω έναν ταύρο να κατεβαίνει (το δρόμο). Σταμάτησαν όλα τα αυτοκίνητα, έγινε χαμός» σημειώνει μια γυναίκα που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κατάστημά της στη Λαμία. Οπως λέει η ίδια ο ταύρος ήταν φοβισμένος και κινούνταν νευρικά «πέρα-δώθε».

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να περιορίσουν τον ταύρο

Τελικά οι αστυνομικοί, που είχαν κινητοποιηθεί, κατάφεραν να οδηγήσουν τον ταύρο σε περιφραγμένο χώρο στο στρατοπέδου Τσαλτάκη, λίγο έξω από το κέντρο της Λαμίας και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Τραγικό περιστατικό στη Λαμία: Τον πάτησαν με το αυτοκίνητο για να τον σκοτώσουν!

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθησαν τις «μικρές» ώρες της Πέμπτης (25/7) στην Ανθήλη.

Γύρω στις 3:00' τα ξημερώματα το κέντρο της αστυνομίας ειδοποιήθηκε για πεσμένο άτομο στο δρόμο και επεισόδιο μεταξύ Ρομά στην περιοχή.

Στο σημείο έφτασαν περιπολικά της Άμεσης Δράσης που εντόπισαν χτυπημένο στο δρόμο έναν 42χρονο Ρομά. Ήταν άσχημα χτυπημένος στο αριστερό του πόδι και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου για τη ζωή του.

Βίντεο σοκ: Ταξιτζής σταματάει αυτοκίνητο χωρίς οδηγό και σώζει δύο παιδάκια!

Όπως προέκυψε από την προανάκριση ο 42χρονος είχε πέσει θύμα επίθεσης από άλλους Ρομά που προσπάθησαν με αυτοκίνητο να τον πατήσουν για να τον σκοτώσουν.

Από τους αστυνομικούς εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 58χρονος Ρομά που φέρεται να ήταν ο συνοδηγός του οχήματος, ενώ αναζητείται ο 19χρονος που καταγράφεται ως οδηγός του.

Από τους Αστυνομικούς κατασχέθηκε και το ανωτέρω όχημα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 19χρονου συνεχίζονται.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share