Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Νοσοκομείο της Σαντορίνης: Γιατρός πέθανε εν ώρα εργασίας!

Απίστευτη τραγωδία!

25 Ιουλίου 2019 11:07
Τραγωδία στο Νοσοκομείο της Σαντορίνης: Γιατρός πέθανε εν ώρα εργασίας!

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Σαντορίνη από τον ξαφνικό χαμό ενός 60χρονου ορθοπεδικού που υπηρετούσε στο Νοσοκομείο Σαντορίνης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, ο άτυχος άνδρας πέθανε εν ώρα υπηρεσίας περίπου στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής 19 Ιουλίου.

Μάλιστα, ο κ. Γιαννακός επισημαίνει ότι τον Φεβρουάριο του 2017 οι γιατροί του Νοσοκομείου είχαν υποβάλει αναφορά στην εισαγγελία της Νάξου, στην οποία επισήμαιναν προβλήματα εργασιακής εξουθένωσης, ενώ, σύμφωνα με τον κ. Γιαννακό από το 2017 μέχρι σήμερα άλλοι τρεις γιατροί του Νοσοκομείου είχαν παρουσιάσει προβλήματα προβλήματα υγείας. Νεκρός σε τροχαίο ανασύρθηκε ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας παιχνιδιών Ζαχαριάς.

Πέθανε διάσημος ηθοποιός!

Ο Ολλανδός ηθοποιός Ρούτγκε Χάουερ, γνωστός κυρίως για τον ρόλο του Ρόι Μπάτι στην ταινία Blade Runner του Ρίντλεϊ Σκοτ, απεβίωσε στις 19 Ιουλίου μετά από σύντομη ασθένεια, μετέδωσε το ολλανδικό πρακτορείο ANP επικαλούμενο την οικογένειά του. Είδηση σοκ: Πέθανε ο Αρτ Νέβιλ!

Ο Χάουερ ήταν 75 ετών.

Στη μακρά καριέρα του έπαιξε σε περισσότερες από 100 ολλανδικές και διεθνείς ταινίες.

Το 1988 κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στην τηλεοπτική σειρά Απόδραση από το Σόμπιμπορ.

Τραγωδία στην Ικαρία: Νεκρός από πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό!

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας ανασύρθηκαν από αυτοκίνητο που έπεσε σε γκρεμό στην Ικαρία.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης ο οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που κινούταν στον περιφερειακό δρόμο Αρμενιστή-Ευδήλου με κατεύθυνση τον Εύδηλο, έχασε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε σε στηθαίο και έπεσε στον γκρεμό. Να δας θυμίσουμε μια τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός μοτοσικλετιστής σε τροχαίο!

Στην περιοχή έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με τετραμελές πλήρωμα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και στελέχη της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος. Ο θάνατος του οδηγού ήταν ακαριαίος, ενώ ο συνοδηγός διακομίστηκε τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Ευδήλου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα δύο άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, ήταν Έλληνες παραθεριστές στο νησί.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share