Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αγρίνιο: Απείλησε με τσεκούρι πυροσβέστες που πήγαν να σβήσουν φωτιά στο σπίτι του!

Προκάλεσε ζημιές σε πυροσβεστικό όχημα!

25 Ιουλίου 2019 10:13
Αγρίνιο:  Απείλησε με τσεκούρι πυροσβέστες που πήγαν να σβήσουν φωτιά στο σπίτι του!

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου θα παρουσιαστεί σήμερα ένας 49χρονος άνδρας που συνελήφθη χθες έπειτα από σοβαρό επεισόδιο σε βάρος πυροσβεστών που κλήθηκαν για κατάσβεση φωτιάς στην οικία του, στην περιοχή της Ερυθραίας. Να σας θυμίσουμε όμως την φωτιά που ξέσπασε στο Πέραμα!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση διακεκριμένων φθορών, απειλή, εξύβριση και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ο 49χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές και χθες απείλησε τους πυροσβέστες με μαχαίρι και τσεκούρι ενώ προκάλεσε ζημιές σε πυροσβεστικό όχημα.

Φωτιά στην Τανάγρα: Απομακρύνθηκαν άνθρωποι από μοναστήρι!

Φωτιά που ξέσπασε στη Τανάγρα σήμερα το μεσημέρι και σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική.

Η φωτιά όπως βλέπετε στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Πυροσβεστική είναι μεγάλη ενώ οι δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο έχουν ήδη αυξηθεί.

Αποφασίστηκε να γίνει προληπτική απομάκρυνση 2 ανθρώπων από την Ιερά Μονή Τσάτσαρη Προφήτη Ηλία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική την πυρκαγιά του δήμου Τανάγρα, επιχειρούν 92 πυροσβέστες, 29 οχήματα, 8 αεροσκάφη, 3 ελικόπτερα και 1 ελικόπτερο συντονιστικό.

Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις είναι: 40 πυροσβέστες με 19 οχήματα, 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα από το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ) και 32 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Συνδράμουν 6 υδροφόρα οχήματα και 2 ερπυστριοφόρα οχήματα της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για πυρκαγιά που εξελίσσεται σε δασική έκταση, ενώ η φωτιά πήρε αμέσως μεγάλες διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φωτιά στην Μεσσηνία!

Συναγερμός στη Ξάνθη: Φωτιά σε δασική περιοχή!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share