Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κρήτη: Τουρίστας δάγκωσε μαγαζάτορα στο μάτι λόγω τιμών!

Απίστευτο περιστατικό!

24 Ιουλίου 2019 09:58
Κρήτη: Τουρίστας δάγκωσε μαγαζάτορα στο μάτι λόγω τιμών!

Ένα απίστευτο αλλά και τρομακτικό περιστατικό συνέβη στην Χερσόνησο στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν Ρώσος τουρίστας ο οποίος θύμωσε επειδή δεν μπορούσε να αγοράσει τη μπλούζα που του άρεσε στην τιμή που την ήθελε και έφτασε στο σημείο να... δαγκώσει τον καταστηματάρχη στο μάτι τραυματίζοντάς τον σοβαρά!

Το περιστατικό έγινε σε ένα κατάστημα ρούχων όπου μπήκε ο 33χρονος τουρίστας, με την απαίτηση να αγοράσει την μπλούζα αντί πέντε ευρώ. Όταν το ζευγάρι των ιδιοκτητών τού εξήγησε ότι δεν πουλάνε μπλούζες σε αυτήν τιμή και πως καλό θα ήταν να πήγαινε σε άλλο μαγαζί μήπως έβρισκε αυτό που ζητούσε, εκείνος έγινε έξω φρενών και άρχισε να φτύνει πάνω στα εμπορεύματα, με αποτέλεσμα ο 44χρονος επιχειρηματίας να του κάνει παρατήρηση και να του ζητήσει να βγει έξω.

Τότε, ο 33χρονος βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ, τον άρπαξε ρίχνοντάς τον στο δάπεδο, έπεσε από πάνω του και τον δάγκωσε στο μάτι. Ο 44χρονος πήγε σε άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου του δόθηκε ισχυρή αντιβίωση για τον κίνδυνο επιπλοκών από πιθανή μόλυνση. Ο 33χρονος Ρώσος συνελήφθη, του ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και θα δικαστεί σήμερα από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Κρήτη: Στον εισαγγελέα η δολοφόνος με το ψαλίδι!

Σήμερα αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα η 44χρονη που δολοφόνησε τον 56χρονο σύντροφό της με ψαλίδι κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Τσούτσουρα Ηρακλείου της Κρήτης.

Φωνές, καυγάδες και αρκετό… αλκοόλ φαίνεται πως υπήρχε στην καθημερινότητα του ζευγαριού κατά τις διακοπές του στον Τσούτσουρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 56χρονος έφτασε στην Κρήτη μαζί με την 44χρονη το περασμένο Σάββατο και είχαν σκοπό να καθίσουν μία ολόκληρη βδομάδα.

Καθημερινά το ζευγάρι κατανάλωνε αρκετή ποσότητα αλκοόλ και στη συνέχεια επέστρεφε στο δωμάτιό του όπου άρχιζαν οι καυγάδες.

Μάλιστα, κατά την παραμονή τους στο ξενοδοχείο κάθε βράδυ υπήρχαν παράπονα από άλλους τουρίστες καθώς από το δωμάτιό τους ακούγονταν υστερικές φωνές και χτυπήματα.

Το μοιραίο βράδυ

Για μία ακόμα φορά το ζευγάρι είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ και βρισκόταν στο δωμάτιό του.

Τα άτομα που έμεναν δίπλα, τους άκουσαν να καυγαδίσουν και ειδοποίησαν τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου.

Εκείνοι ανέβηκαν στο δωμάτιο, χτύπησαν αλλά δεν πήραν καμία απάντηση. Τελικά, άνοιξαν την πόρτα και αντίκρισαν τον 56χρονο να κείτεται αιμόφυρτος μπροστά από το δωμάτιο του μπάνιου και την 44χρονη να κάθεται στο κρεβάτι.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά για τον 56χρονο.

Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας κάνοντας μία πρώτη αυτοψία, βρήκαν το ματωμένο ψαλιδάκι στο καλαθάκι των αχρήστων και συνέλαβαν την 44χρονη.

Η 44χρονη από την πρώτη στιγμή δηλώνει αθώα ισχυριζόμενη πως ο 56χρονος είχε ψυχολογικά προβλήματα και αρκετές φορές στο παρελθόν έχει αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του.

Για το μοιραίο… βράδυ ανέφερε πως ο σύντροφός της πήρε το ψαλίδι με σκοπό ν’ αυτοκτονήσει εκείνη προσπάθησε να τον σταματήσει αλλά δεν τα κατάφερε.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share