Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 18χρονος!

Έχει χαθεί από τις 12 Ιουλίου!

23 Ιουλίου 2019 13:33
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 18χρονος!

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την εξαφάνιση ενός νεαρού από τη Θεσσαλονίκη, εξέδωσε η Γραμμή Ζωής.

Τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από την περιοχή των Συκεών στις 12 Ιουλίου του 2019. Ενώ να σας θυμίσουμε ότι αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 8χρονου στην Κρήτη!

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο 18χρονος τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ανοιχτό πράσινο παντελόνι, λευκή μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει με την υπηρεσία Silver Alert, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 καθώς και με την Άμεση Δράση.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 18χρονος!

Θρίλερ στην Κρήτη: Eξαφανίστηκε 17χρονη!

Στιγμές αγωνίας για την οικογένεια μιας 17χρονης στο Ηράκλειο, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 19 Ιουλίου. Ενώ έχει εξαφανιστεί άντρας στην Γάυδο!

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν χθες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, η ανήλικη κοπέλα από την Αλβανία έφυγε από το σπίτι της έχοντας πάρει το κινητό της τηλέφωνο, όμως έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

 Θρίλερ στην Κρήτη: Eξαφανίστηκε 17χρονη!

Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι η 17χρονη έχει φύγει και στο παρελθόν από το σπίτι της κάνοντας πάλι τους οικείους της να ζουν στιγμές αγωνίας.Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό της.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share