Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη στον Πύργο: Aυτοκτόνησε και τον βρήκαν οι κόρες του!

Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο!

23 Ιουλίου 2019 10:09
Φρίκη στον Πύργο: Aυτοκτόνησε και τον βρήκαν οι κόρες του!

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή του Πύργου. Ένας 76χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, έβαλε τέλος στη ζωή. Ενώ άλλο ένα τραγικό γεγονός είχε συμβεί πριν από λίγες ημέρες όταν ένας άντρας εντοπίστηκε νεκρός!

Tοννεκρό τον εντόπισαν στο κτήμα του στο Κολίρι, οι δύο του κόρες.

Ο 76χρονος είχε φύγει από το σπίτι του γύρω στις πέντε το απόγευμα ενημερώνοντας τις κόρες του πως θα μεταβεί στο χωράφι του στο Κολίρι να ποτίσει τα δέντρα του.

Οι ώρες πέρασαν και μόλις σκοτείνιασε, αφού δεν είχε επιστρέψει, οι κόρες του τον αναζήτησαν προς το κτήμα. Όταν έφτασαν εκεί βρέθηκαν μπροστά σε ένα τραγικό θέαμα. Ο πατέρας τους ήταν νεκρός, έχοντας απαγχονιστεί από δέντρο στο χωράφι.

Οι δύο γυναίκες προσπαθώντας να συνέλθουν από το αρχικό σοκ κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν πολύ δύσκολες, καθώς οι δύο του κόρες δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα είχαν συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές εντόπισαν σημείωμα που είχε αφήσει πίσω του ο αυτόχειρας.

Θρήνος στην Φθιώτιδα: 62χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα!

Η αυτοκτονία του 62χρονου βύθισε σε πένθος την Φθιώτιδα και τους κάτοικους της Αμφίκλειας..Ο 62χρονος πριν δώσει τέλος στην ζωή του με καραμπίνα άφησε σημείωμα στην γυναίκα του..

Το απόγευμα της Δευτέρας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο 62χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας, αρπάζοντας την καραμπίνα που είχε στο σπίτι του. Να σας θυμίσουμε και την αυτοκτονία που συγκλόνισε την Πηγή Δεβετζή!

Χωρίς να γίνει αντιληπτός, πήγε στην αποθήκη που έχει δίπλα από το σπίτι του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η γυναίκα του, που ήταν εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι, πανικόβλητη βγήκε να δει τι συμβαίνει και αντίκρισε τον άντρα της νεκρό, ενώ δίπλα του υπήρχε και ένα σημείωμα, όπου εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αυτή τη πράξη. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αυτοκτόνησε κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού!

Καθαριστής του Τσερνόμπιλ αυτοκτόνησε όταν είδε την σειρά! (Video)

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share