Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

Συναγερμός στη Ξάνθη: Φωτιά σε δασική περιοχή!

Ποιες είναι οι πρώτες πληροφορίες;

22 Ιουλίου 2019 17:45
Συναγερμός στη Ξάνθη: Φωτιά σε δασική περιοχή!

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Αχλαδόβουνο Ξάνθης.

undefined

Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, τρεις ομάδες πεζοπόρου τμήματος, δύο αεροσκάφη Πετζετέλ και ένα ελικόπτερο.

Πριν από λίγες ώρες είχαμε φωτιά και στην Αρκαδία

Φωτιά στην Μεσσηνία!

Φωτιά στην Μεσσηνία!

Πέντε αεροσκάφη τύπου PZL επιχειρούν στην φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας σε δύσβατη περιοχή στην Κλάκοβα της Μεγαλόπολης στην Μεσσηνία. Ενώ πριν από λίγες ώρες ξέσπασε φωτιά σε διώροφο σπίτι στην Εύβοια!

Από εδάφους επιχειρούν 16 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος της Πυροσβεστικής.

Η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση, πολύ μακριά από κατοικημένη περιοχή και δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν από τις 8 το πρωί για την κατάσβεσή της.

Φωτιά στην Μεσσηνία!

Εν τω μεταξύ σήμερα Δευτέρα, πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται στην Περιφέρεια Αττικής και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος (Εύβοια).

Φωτιά στο Μαρκόπουλο!

Φωτιά ξέσπασε πίσω από το γήπεδο του Μαρκόπουλου. Ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στα Μέγαρα και απειλούνται κατοικίες!

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά στο Μαρκόπουλο ξεκίνησε από ένα σημείο πίσω από το γήπεδο της περιοχής και καίει χαμηλή βλάστηση (σκουπίδια και ξερά χόρτα) ενώ δεν απειλούνται κατοικίες.


Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 16 οχήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών επιχειρήσεων, δύο ελικόπτερα κατάσβεσης κι ένα για τον εναέριο συντονισμό, μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα καθώς και 4 εθελοντικά οχήματα με 10 εθελοντές.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share