Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

Νεκρός ο κρατούμενος από τις Φυλακές Χανίων!

Μετά από αιματηρή συμπλοκή!

22 Ιουλίου 2019 14:17
Νεκρός ο κρατούμενος από τις Φυλακές Χανίων!

Δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο κρατούμενος που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, μετά τη συμπλοκή που σημειώθηκε το Σάββατο στο κατάστημα κράτησης της Αγιάς.

Ο άνδρας, με καταγωγή από το Πακιστάν είχε σοβαρά τραύματα από αιχμηρά αντικείμενα και εξέπνευσε, με άλλα δύο άτομα, που συμμετείχαν στο επεισόδιο και μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο, να μην βρίσκονται σε κίνδυνο.

Την ίδια ώρα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, μεταφέρθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων προκειμένου να απολογηθούν για την αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές της Αγυάς που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου οι οκτώ κατηγορούμενοι.

Νεκρός κρατούμενος στις Φυλακές Χανίων!

Όσον αφορά στην επεισοδιακή συμπλοκή των κρατουμένων στις φυλακές της Αγιάς, αξίζει να σημειωθεί ότι χάρη στην επέμβαση του προσωπικού του σωφρονιστικού καταστήματος αποκαταστάθηκε η τάξη και οι κρατούμενοι επέστρεψαν στα κελιά τους.

Αυτοκτόνησε κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού!

Τέλος στη ζωή του έβαλε το πρωί της Παρασκευής κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Αυτοκτόνησε κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού!

Ο 38χρονος βρέθηκε κρεμασμένος με σεντόνι μέσα στο κελί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλβανός ήταν κρατούμενος στην Δ΄ πτέρυγα των φυλακών. Ενώ να σας θυμίσουμε τα πρόσφατα επεισόδια με χατζάρες και τραυματισμούς

Φυλακές Κορυδαλλού: Σοκάρουν τα φονικά όπλα που είχαν στην κατοχή τους οι κρατούμενοι!

Η κατάσταση φαίνεται πως ξέφυγε για ακόμα μια φορά στις φυλακές Κορυδαλλού, -μετά τις άγριες συμπλοκές της Τρίτης- με τα αυτοσχέδια φονικά όπλα που είχαν στην κατοχή τους οι κρατούμενοι.

Σε τρεις πτέρυγες των φυλακών Κορυδαλλού, εντοπίστηκαν τάβλες με καρφιά, κοντάρια με λόγχες, τζάμια με μονωτικές ταινίες για λάβες, καθώς και μεγάλα αυτοσχέδια μαχαίρια.

Φυλακές Κορυδαλλού

Το πρωί της Τρίτης οι κρατούμενοι συγκρούστηκαν με μαχαίρια, έσπασαν τα διαχωριστικά κιγκλιδώματα και βγήκαν στον προαύλιο χώρο, ενώ επιχείρησαν να καταλάβουν και το διοικητήριο, με την κατάσταση να αντιμετωπίζεται τελικά από τους άνδρες των ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ.

Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. ήταν άμεση καθώς δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν αυτήν την άγρια συμπλοκή μόνοι τους οι φύλακες!

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share