Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Κρήτη: Aίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 8χρονου!

Στην αγκαλιά της οικογένειας του!

22 Ιουλίου 2019 10:47
Κρήτη: Aίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 8χρονου!

Πίσω στην οικογένεια του βρίσκεται και πάλι ο 8χρονος, που είχε χθες εξαφανιστεί από αγροτική τοποθεσία στο Σταυροχώρι Μακρύ Γιαλού, στην Κρήτη.


Άμεσα ειδοποιήθηκε και κινητοποιήθηκε δύναμη της αστυνομίας, ενώ έσπευσαν τρία οχήματα με έξι υπάλληλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δέκα άτομα από τους Εθελοντές, εννέα άτομα από τους ΕΔΙΚ Ιεράπετρας και πέντε άτομα από τους ΕΔΕΑΚ Σητείας.

Τελικά, το αγόρι, το οποίο είναι εκτός κινδύνου, εντοπίστηκε λίγο μετά τις 22:30 από πολίτες και παραδόθηκε στην οικογένειά του.

Θρίλερ στην Κρήτη: Eξαφανίστηκε 17χρονη!

Στιγμές αγωνίας για την οικογένεια μιας 17χρονης στο Ηράκλειο, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 19 Ιουλίου. Ενώ έχει εξαφανιστεί άντρας στην Γάυδο!

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν χθες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, η ανήλικη κοπέλα από την Αλβανία έφυγε από το σπίτι της έχοντας πάρει το κινητό της τηλέφωνο, όμως έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι η 17χρονη έχει φύγει και στο παρελθόν από το σπίτι της κάνοντας πάλι τους οικείους της να ζουν στιγμές αγωνίας.Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό της.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θα ηχήσουν σήμερα στις 10 οι σειρήνες της Αεροπορίας!

Φωτιά στην Μεσσηνία!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share