Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Κρήτη: Eξαφανίστηκε 17χρονη!

Δεν έχει δώσει σημεία ζωής!

22 Ιουλίου 2019 10:13
Θρίλερ στην Κρήτη: Eξαφανίστηκε 17χρονη!

Στιγμές αγωνίας για την οικογένεια μιας 17χρονης στο Ηράκλειο, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 19 Ιουλίου. Ενώ εχθές εξαφανίστηκε 8χρονο αγοράκι!

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν χθες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, η ανήλικη κοπέλα από την Αλβανία έφυγε από το σπίτι της έχοντας πάρει το κινητό της τηλέφωνο, όμως έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι η 17χρονη έχει φύγει και στο παρελθόν από το σπίτι της κάνοντας πάλι τους οικείους της να ζουν στιγμές αγωνίας.Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό της.

Eξαφάνιση μυστήριο για άντρα στην Γάυδο!

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης του 50χρονου άνδρα τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις 15 Ιουλίου.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν και σήμερα έρευνες στη χερσαία ζώνη του νησιού αναζητώντας τον ίδιο ή κάποια σημάδια που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Οι έρευνες των τεσσάρων αστυνομικών που μετέχουν στην επιχείρηση εντοπισμού του αγνοούμενου, επικεντρώνονται σε απομονωμένες περιοχές της Γαύδου.

Ο 50χρονος κατασκήνωνε στην παραλία Λαβρακάς της Γαύδου όταν εξαφανίστηκε με τα προσωπικά του αντικείμενα να βρίσκονται στη σκηνή ενώ τις προηγούμενες ημέρες οι έρευνες διεξάγονταν από ξηρά, θάλασσα και αέρα με τη συνδρομή λιμενικού, κλιμακίου της ΕΜΑΚ, αστυνομίας αλλά και αεροσκάφους της Frontex.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share